Deniz Naki İmzayı Attı

Gençlerbirliği’nde oynarken ırkçı saldırılar nedeniyle Türkiye’den ayrılan Almanya vatandaşı Dersimli futbolcu Deniz Naki, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la resmen anlaştığını duyurdu.

Haberler 23.07.2015 - 09:30 Son Güncelleme : 23.07.2015 - 09:30

Büyükşehir Belediyesporun taraftar grubu Barikatın kaşkolu ile poz veren Deniz, halkın sesine kulak vererek Diyarbakırı tercih ettiğini söyledi. Naki, Türkiyeden maruz kaldığım faşist saldırılar sonrası bir daha dönmemek üzere gitmiştim. Amedsporlu taraftarlar futbolcular ve yönetiminde direniş ruhunu gördüm. Ben bu halkın yurtsever bir evladıyım. Kişisel menfaatleri bir kenara bıraktım. Halkımın menfaatleri için Diyarbakıra geldim. Tek hedefim Amedsporu şampiyon yapmaktır, bunun için buradayım dedi.

ABDULLAH çOBAN DA İMZALADI

Diyarbakır ekibi, Kahramanmaraş Belediyespordan stoper Volkan Dikmenden sonra Torku Konyasporun genç ve gelecek vadeden futbolcularından Mehmet Abdullah çobanı da 1 yıllığına renklerine dahil etti.

1991 doğumlu olan ve 8 kez filleri havalandıran Mehmet Abdullah çoban, hedefleri olan bir kulübe gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına 25 Temmuzda Kocaeli Kartepede kampa girerek başlayacak olan Büyükşehir Belediyesporda transfer çalışmalarının hafta sonuna kadar yoğunluk kazanması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır