Görüş Bildir

Deniz Naki İmzayı Attı

Gençlerbirliği’nde oynarken ırkçı saldırılar nedeniyle Türkiye’den ayrılan Almanya vatandaşı Dersimli futbolcu Deniz Naki, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la resmen anlaştığını duyurdu.

Deniz Naki İmzayı Attı

Büyükşehir Belediyespor’un taraftar grubu Barikat’ın kaşkolu ile poz veren Deniz, halkın sesine kulak vererek Diyarbakır’ı tercih ettiğini söyledi. Naki, “Türkiye’den maruz kaldığım faşist saldırılar sonrası bir daha dönmemek üzere gitmiştim. Amedsporlu taraftarlar futbolcular ve yönetiminde direniş ruhunu gördüm. Ben bu halkın yurtsever bir evladıyım. Kişisel menfaatleri bir kenara bıraktım. Halkımın menfaatleri için Diyarbakır'a geldim. Tek hedefim Amedspor'u şampiyon yapmaktır, bunun için buradayım” dedi.

ABDULLAH ÇOBAN DA İMZALADI

Diyarbakır ekibi, Kahramanmaraş Belediyespor'dan stoper Volkan Dikmen'den sonra Torku Konyaspor’un genç ve gelecek vadeden futbolcularından Mehmet Abdullah Çoban’ı da 1 yıllığına renklerine dahil etti.

1991 doğumlu olan ve 8 kez filleri havalandıran Mehmet Abdullah Çoban, hedefleri olan bir kulübe gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına 25 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’de kampa girerek başlayacak olan Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmalarının hafta sonuna kadar yoğunluk kazanması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi