Derbiye geri sayım!

Süper Lig lideri Beşiktaş ile 2. yarının lideri Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Haberler 08.04.2017 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

enol Güne ve Olcay ahan için duygusal maç. Beikta zorlu dönemeçten tarih yazarak çkmak istiyor. Kadronun 9 oyuncusu belli 2 oyuncu için son karar bu akam verilecek. Süper Ligin lideri Beikta 27.hafta karlamasnda Trabzonspora konuk olacak.

Trabzon enol Güne Spor Kompleksinde oynanacak karlama yarn akam saat 19:00da balayacak ve Ali Palabyk tarafndan yönetilecek.

Trabzondaki karlama Süper Ligin lideri Beikta ile 2. yarnn lideri Trabzonsporu kar karya getirecek. 26 hafta sonunda 58 puan ile Medipol Baakehirin 5 puan önünde lider durumda bulunan Beikta ikinci yarda 10 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi ald.Trabzonspor ise devre arasnda yapt transferlerle toparland ve 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik alarak hiç yenilmedi ve 26 puan toplayarak ikinci yarnn lideri oldu.Karadeniz ekibi bu süreçte 13.lükten 5.lie kadar yükselerek 4.sradaki Fenerbahçe ile arasndaki puan farkn 3e indirmeyi baard.

ENOL GÜNE VE OLCAY AHAN çN DUYGUSAL MAç

Trabzonspor maç enol Güne ve Olcay ahan için farkl bir anlam tayor. Trabzonun efsane futbolcularndan biri olan ve ayn zamanda çeitli dönemlerde Trabzonsporun teknik direktörlüünü de yapan Güne bu sezon hizmete giren ve kendi adnn verildii statta ilk kez Trabzonspora rakip olacak.

Beikta ile karlamak Olcay ahan için de ayr bir duygusallk tayacak.Feda döneminde Beiktaa transfer olduktan sonra taraftarn en sevdii futbolculardan biri haline gelen ve 4.5 sezon Siyah Beyazl formay giyen Olcay ahan devre arasnda Trabzonspora transfer olmutu.Karadeniz ekibine ksa zamanda uyum salayan ve maç sonlarnda oynad kolbast ile Trabzon taraftarna da kendini sevdiren Olcay eski takmna kar ilk kez forma giyecek.

BEKTA ZORLU DÖNEMEçTEN TARH YAZARAK çIKMAK STYOR

Beikta, Trabzonspor maç ile beraber oldukça zorlu bir dönemece giriyor.Hem ligde hem de Uefa Avrupa Liginde art arda maçlara çkacak olan Siyah Beyazllar bu maçlarda alaca sonuçlarla tarih yazabilir. Süper Ligde srasyla Trabzonspor,Adanaspor, M.Baakehirpor ve Fenerbahçe ile oynayacak olan Siyah Beyazllar,Uefa Avrupa Ligi çeyrek finalinde de Fransz temsilcisi Lyon ile 13 ve 20 Nisanda arka arkaya 2 maç yapacak.

En yakn rakibi M.Baakehirin 5 puan önünde olan Beikta Trabzonspor ve Adanaspor maçlarn kaypsz geçerse 29.haftada M.Baakehirspor ile bir anlamda ligin final maçna çkacak.Kara Kartallar bu maçlar kazanmas halinde lig yarn son haftalara kalmadan bitirme frsat elde edecek.Bu zorlu süreçte Lyon ile de 2 maç üst üste oynayacak olan Siyah Beyazllar Fransz ekibini geçmeleri halinde de tarihinde ilk kez Avrupada yar final görmü olacak.Beikta bu zorlu dönemeçten hem ampiyon hem de Avrupa da yoluna devam eden takm olarak çkp tarih yazmak amacnda.

KADRONUN 9 OYUNCUSU BELL 2 OYUNCU çN SON KARAR BU AKAM

Beikta teknik direktörü enol Güne Trabzonspor maç için kadroyu büyük ölçüde belirlemi durumda. Defans, orta saha ve hücum hattnda deiiklie gitmeyecek olan tecrübeli teknik adamn kaleci ve santrafor konusundaki son kararn bugün yaplacak idmandan sonra verecei örenildi.

Geçtiimiz hafta Gençlerbirlii maçnn ilk yarsnda gözünden sakatlanan Fabricionun henüz iyileme sürecinden tam olarak çkmad ve gözünden son bir kez daha kontrol edilecei bildirildi.Kulüp doktorlar tarafndan bugün ayrntl bir ekilde kontrol edilecek olan spanyol eldiven izin verilmesi halinde Trabzona götürülecek ve son karar maç saatinde enol Güne verecek.Fabricioya izin çkmamas durumunda ise kaleyi Tolga Zengin koruyacak ve yedei de genç kaleci Utku olacak.

Teknik direktör enol Günein forvet hattnda Cenk ve Aboubakar arasnda yapaca tercih te yine bugün yaplacak antrenmandan sonra belli olacak.Ancak cezas sebebiyle Lyona kar oynayamayaca için Aboubakarn Trabzon karsnda ilk onbirde çkmas büyük ihtimal olarak duruyor.Tecrübeli hocann Cenk Tosunu riske etmemek ve olas bir olumsuzluk halinde Lyonda santraforsuz kalmamak için Cenki yedek kulübesinde oturtmas sürpriz bir hamle olmayacak.

Ana Sayfaya Git