Destek çağrısı

Kendi sahasında 1-0 yenildiği Darıca Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenerek finale kalan Diyarbekirspor destek çağrısında bulundu.

Haberler 10.05.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3. Lig 3. Grup Play-Offunda kendi sahasnda 1-0 yenildii Darca Gençlerbirliini deplasmanda 2-1 yenerek gol averaj ile finale yükselen Diyarbekirspor final maçna odakland. 13 veya 14 Maysta tarafsz sahada Sakaryasporla yaplacak final maç için Yeil-Krmzl ekipte geri saym balarken, takm dün kentte geldi. Taraftarlarn final maçna gelmeleri için valilik ve belediyeler bata olmak üzere tüm kurum ve kurulular ile i çevrelerine çar yapld. Açklamada u ifadelere yer verildi.

Zoru Baararak Finale Kaldk

3. Ligdeki üst üste 4. sezonunu yaamakta olan takmmz yine üst üste 4. kez Play-Offa kalm ve Play-Off yar final ilk maçnda kendi sahasnda 1-0 yenildii Darca Gençlerbirliini rövan maçnda deplasmanda 2-1 yenerek finale kalmtr. Böylece takmmz üste 2.kez olmak üzere toplamda 3.kez finale kalmtr. Darcada tüm mücadele gücünü ortaya koyarak hakl galibiyete ulaan ve turu geçerek finale kalan futbolcularmz tebrik ediyoruz.

2.Lige çkmak çin nançlyz

Bizim için asl ve nihai mutluluk,baar yllardr kapsndan döndüümüz 2.Lige çkmak olacaktr. Egemen futbol camias ve otoriterler her ne kadar bizi favori göstermeseler de ans tanmasalar da biz takmmza ve futbolcularmzn mangal gibi yüreklerine inanyoruz. Allahn izni ve yllardr bizimle beraber ampiyonluu klpay kaçran futbolcularmzn aln teri ile mutlu sona ulaacaz diye düünmekteyiz.

Herkes Elini Tan Altna Koymal

Bu aamadan sonra i sadece bizlere ve futbolcularmza dümüyor. Bu i artk memleket meselesi haline gelmitir. Yllardr saha içinde ve saha dnda bu kente,bu bölgeye ve bu kulübe yaplan hakszlklara,adaletsizliklere bir kez daha maruz braklmamak için tüm kesimler ellerini tan altna koysun. Onursal bakanmz tek bana olmasna ramen bugüne kadar kulübümüzü kimseye muhtaç etmemi,geldiimiz bu noktada da futbolcularn ödemelerini yapm ve ampiyonluk için tüm artlar zorlayarak en yüksek rakam prim olarak açklamtr. Takmmzda ampiyonlua olan inanç ve azim,kararllk en yüksek seviyededir.

Vali Aksoy Ve Kent Yöneticilerine çar

Kadim kent Diyarbakrn herkese nasip olmayan gurur verici etiketini tayan seçilmilerden atanmlara,i adamlarndan sivil toplum örgütlerine ve toplumun tüm kesimlere kadar herkesi final maçnda takmmza destek olmaya davet ediyoruz. Her zaman ifade ettiimiz gibi bizler gelip geçiciyiz,kalc olan Diyarbakrdr. Gelin hep beraber mücadele ederek takmmz 2.Lige çkaralm,ondan sonra kentin yararna ne gerekiyorsa bizler bunu yapmaya hazrz. Final maçnn yeri bugün belli olacak. Ancak final maç nerede olursa olsun bizim için fark etmez,bize düen en iyi ekilde hazrlanarak hakkmz olan kupay Diyarbakra getirmektir. Bata spor sevgisini bildiimiz sayn valimiz Hüseyin Aksoy olmak üzere kentimizin milletvekillerini,belediye bakanlarn, bürokratlarn,i adamlarn ve sivil toplum örgütlerini finale gidecek taraftarlarmza fazla sayda otobüs tahsis etmeye çaryoruz.

Amedspora Baarlar Diliyoruz

Rakibimiz olan Sakaryaspor için imdiden Sakaryada snrsz sayda otobüs ve ulam imkan tahsis edilmi. Kentimize kar sorumluluu olan herkesi duyarl olmaya davet ediyoruz. 2 milyonluk kentin onuruna hep beraber sahip çkalm. Kimin ne imkan varda seferber etsin. Türkiyenin her yerinde kalbi Diyarbakrspor için atan hemerilerimiz ve bölge halkmz olduunu biliyoruz. Tek yürek ve tek yumruk olmak için maçn yaplaca ehre akn edelim. Gün birlik ve dayanma günüdür. Gün kupay Diyarbakra getirme günüdür. 2.Lig Play-Offlarnda yar finale kalma baarsn gösteren karde camiamz Amedsporu da ayrca tebrik ediyoruz. Dileimiz Amedsporumuzun da önce finale kalmas ve ardnda finali de kazanarak TFF 1.Lige yükselmesidir. Buna olan inancmz tamdr. Bir ehir iki sevda slogan üst liglere terfi edelim.

Ana Sayfaya Git