Dicle Gençlikspor’un yetenekli kalecisi Serhat Acar ameliyat geçirdi

Oynadığı maçta sağ çapraz bağlarının kopması sonucu sakatlanan Dicle Gençlikspor’un başarılı kalecisi Serhat Acar, Diyarbakır’da, özel bir hastanede başarılı bir ameliyat geçirdi.

Haberler 24.01.2022 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Dicle Gençlik Sporun baarl futbolcusu Serhat Acar, yeni sezonda oynad 2 maçta gol yemeden takmnn kalesini korudu. Daha önce Erganispor, Balar Belediyespor ve Dicle Belediyesporda forma giyen Acar, 15 yandan beri aktif olarak futbol oynuyor. Serhat Acar, eyh amil Gençlikspor maçnda sakatlanmt.

Geçmi olsun dileklerini ileten Dicle Gençlikspor Bakan Cengiz Ayna, Oynad maçta sakatlanan ve baarl bir ameliyat geçiren takmmzn baarl futbolcusu Serhat Acara geçmi olsun dileklerimi iletiyorum. Serhat Acar gibi yetenekli ve baarl futbolcumuzu tekrar sahada izlemek, bizi mutlu edecek dedi.

Baarl bir ekilde geçen ameliyat sonras açklamada bulunan Acar, Bata kulüp Bakanmz Cengiz Aynaya, deerli yöneticilerimize, deerli teknik direktörümüz Ramazan Özyurt hocamza, takm arkadalarma ve tüm taraftarlarmza desteklerinden dolay teekkür ederim. En ksa zamanda sahaya dönmeyi temenni ediyorum eklinde konutu.

Tedavisi devam eden olan Acarn, 6-9 ay aras tamamen salna kavuarak sahaya dönebilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git