Diyarbakır’da U14 Milli Takım seçmesi yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Diyarbakır’da U14 Milli Takım seçmelerinin 5 Aralık Perşembe günü yapılacağı belirtildi. Vali Ahmet Cemil Serhatlı sahasında gerçekleştirilecek seçmeler Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şubesinin belirleyeceği antrenörler tarafından gerçekleştirilecek.

Haberler 04.12.2019 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genç Milli Takmlar tarafndan yaplan ve 2006 doumlu oyuncular kapsayan 14 ya alt seçmelerinin bölge seçmeleri de 19 Aralkta Diyarbakrda gerçekletirilecek. Diyarbakrda toplanacak bölge karmas Milli Takm Antrenörlerinden oluan bir heyet tarafndan seçmeler gerçekletirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Diyarbakrdaki seçmelere büyük bir katlm beklediklerini söyledi.

Bayhan, 2006 doumlu tüm gençlerimizi Vali Ahmet Cemil Serhatl sahasnda gerçekletirilecek seçmelerde görmek istiyoruz. Saat 14:00te yaplacak seçmeler Türkiye Futbol Antrenörleri Dernei Diyarbakr ubesinin belirleyecei antrenörler tarafndan gerçekletirilecek. Seçmelerde baarl olanlar, daha sonra bölge seçmelerine yer alacaklar. Bölge seçmeleri Milli Takm Antrenörlerinden oluan bir heyet tarafndan gerçekletirilecek. Burada baarl olan sporcular, ileriki süreçlerde U14 Milli Takmlarn aday kadrosuna çarlacak dedi.

Ana Sayfaya Git