Diyarbakır Kayapınar HEM Türkiye finallerine adını yazdırdı

Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Kız Hokey Takımı, grup birincisi olarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti.

Haberler 12.05.2018 - 12:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada gerçekleen Okullararas Genç Kzlar Hokey Grup müsabakalar sona erdi. Diyarbakr Kayapnar Halk Eitim Merkezi Kz Hokey Takm, çekimeli geçen müsabakalar namalup birinci olarak tamamlayarak, Türkiye finallerinde Diyarbakr temsil etme hakkn elde etti. Hokey Federasyonu l Temsilcisi Mehmet Veysi Koyun, Kayapnar Halk Eitim Merkezi Kz Hokey Takmnn, Adanada yaplan tüm maçlar kazanarak, Türkiye finallerine katlma hakkn elde ettiini söyledi. Koyun, Adanada tüm maçlar kazanan Kayapnar Halk Eitim Merkezi Hokey Takmnn, 23-27 Mays tarihleri arasnda Osmaniyede yaplacak Türkiye finallerinde yer alacan belirtti.

TÜRKYE FNALLERNE ADINI YAZDIRDI

Koyun, Adanadaki müsabakalarda Kayapnar Halk Eitim Merkezinin, büyük çekimeye sahne olan maçlarda srasyla, Osmaniye Atatürk Lisesini ve Konya Bozkrllar Vakf Kz Anadolu mam Hatip Lisesini büyük mücadele sonunda malup ettiini kaydetti. Koyun, Bu sonuçla Kayapnar Halk Eitim Merkezi son dört ylda 3. kez finallerde oynama hakk kazanmtr. Artk bu ekibimizin Türkiye finallerde baarl olmal ve Diyarbakra kupa getirmelidir dedi.

Müsabakalara katlmalar yönünde büyük destek veren Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillaya da teekkür eden Koyun, Müsabakalar için desteklerini esirgemeyen Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillaya, Spor Daire Bakan Mehmet Kesene, Spor ube Müdürü brahim Ufuk Ertaa ve Kayapnar Halk Eitim Merkezi Müdür Enver Kzla çok teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git