Diyarbakır TED Koleji’nden çifte şampiyonluk

Diyarbakır TED Koleji, Bitlis’te düzenlenen Okullararası Yıldızlar Basketbol Bölge müsabakalarında çifte şampiyonluk elde etti.

Haberler 01.03.2018 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr TED Koleji hem kzlarda hem de erkekler de ampiyonluk ipini göüsleyen takm oldu. Diyarbakr TED Koleji Antrenörü Murat Alcan, iki ekip olarak yer aldklar bölge müsabakalarnda çok önemli bir baarya imza atarak, iki birincilik elde ettiklerini söyledi. Alcan, 22-26 ubat tarihleri arasnda Bitliste gerçekleen müsabakalarda her iki kategoride çok iyi mücadele ettiklerini belirtti. Alcan, bileklerinin hakkyla Bitliste çifte birincilik elde ettiklerini kaydetti. Alcan, Ekip olarak Bitliste yaplan müsabakalar çok önemsedik ve hazrlklarmz çok sk bir ekilde sürdürdük. Müsabakalara da büyük bir ciddiyetle çktk. Tüm rakiplerimizi ezici bir üstünlükle yendik. Önümüze çkan rakiplerimize fark atarak, galibiyetler elde ettik ve bölge birincisi olduk. Hedefimiz artk Türkiye yar finallerinde dereceye girmektir dedi.

Türkiye finallerine katlmak istediklerini ifade eden Alcan, Geçen yl kz takmmz Türkiyenin en iyi dört takm arasna girdi. Yani ilk üçe girmeyi kl pay kaçrd. Ama bu sezon ki hedefimiz daha büyük olacak. Türkiyenin en iyi takmlar arasndaki yerimizi almamz, bizim öncelikli hedefimizdir diye konutu.

Ana Sayfaya Git