Diyarbakır’da Bocce müsabakaları tamamlandı

Diyarbakır’da Okullararası Bocce Gençler İl müsabakaları tamamlandı. Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kızlarda birincisi, erkeklerde ise averajla ikinci oldu.

Haberler 30.03.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kouyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eitimi Öretmeni Salih Kulaksz, hedeflerinin 31 Mart 1 Nisan tarihleri arasnda Malatyada düzenlenecek olan Okullararas Bocce Gençler Türkiye Yar finallerinde Diyarbakr en iyi ekilde temsil etmek olduunu söyledi. Kulaksz, l müsabakalarnda çok önemli baarlar elde ettik. Hem kzlarda hem de erkeklerde kupa kazand. Kzlarda birinci erkeklerde de ikinci olduk. Erkeklerde birincilii kl pay kaçrdk. Averajla ikinci olduk. Artk Malatyada yaplacak Okullararas Bocce Gençler Türkiye Yar Final müsabakalarn düünüyoruz. Hedefimiz burada çifte ampiyonluk kazanp Türkiye finallerine katlmaktr dedi.

FNALLER MALATYADA

Malatyada yaplacak müsabakalara ara vermeden hazrlandklarn vurgulayan Kulaksz, imizi ciddiye alyoruz. Bu nedenle hazrlklarmz aralksz olarak devam ediyor. nallah Malatyadan da anlmzn akyla döner ve Diyarbakr Türkiye finallerine tarz diye konutu. Kulaksz, kendilerine büyük destek veren Kouyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Macit Atee teekkür ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git