Diyarbakır'da umut yeşerdi!

Son 3 haftaya 7 puanlık avantajla giren Diyarbekirspor, üst üste 4.kez oynayacağı Play-Off’u düşünmeye başladı. Teknik Direktör Duman,Denizli maçında iyi oynamadıklarını ancak önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Haberler 11.04.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3.Lig 3.Grupta kendi sahasnda Denizli Büyükehir Belediyesporu (Denizli Futbol Akademisi) 3-2 yenerek 4 hafta sonra galibiyet elde eden Diyarbekirspor,son 3 haftaya Play-Offu önemli oranda garantileyerek girdi. 6.sradaki Elaziz Belediyesporun 7 puan önünde yer alan Diyarbekirspor,büyük bir mucize olmad takdirde üst üste 4.kez Play-Off oynam olacak. Önceki 3 sezonda Play-Offta 2 final ve 1 yar final kaybeden Yeil-Krmzl takm bu kez eytann bacan krarak üst lige çkmak istiyor.

yi Baladk,Devamn Getiremedik

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Ahmet Duman,Denizli maçna iyi balayp goller bulmalarna ramen daha sonra iyi oynayamadklarn söyledi. Duman,Sakat ve cezal oyuncularmz vard. Kstl bir kadro ile sahaya çktk. Buna ramen iyi balayarak 30 dakikada 3-0 öne geçtik. Fakat daha sonra iyi oynayamadk. Bu durum bizi üzdü. Yine de kazandmz için mutluyuz. Play-Off hedefine bir hayli yaklatk. Kalan maçlar iyi sonuçlarla tamamlamak ve ardnda da Play-Offtan 2.Lige çkmak istiyoruz dedi.

Play-Off çin Büyük Yar

Afjet Afyonsporun 2.Lige çkmay önemli ölçüde garantiledii grupta Sakaryaspor,Darca Gençlerbirlii ve Diyarbekirspordan sonra 1 takm daha Play-Offa kalacak. Bunun için Bayrampaa,Elaziz Belediyespor,Tarsus dman Yurdu ve Düzyurtspor çekiiyor. Son 3 haftada yaplacak maçlar Play-Offa kalacak takmlar belirleyecek.

Play-Offta 2.ve 5. ile 3.ve 4.eleirken,yar finalde ilk maçlar 4.ve 5.takmlarn sahasnda olacak. Yar finali geçen iki takm 2.Lige yükselecek takmn belli olaca maçta tarafsz sahada tek maç üzerinde oynanacak final maçnda karlaacak.

Ana Sayfaya Git