Görüş Bildir

Diyarbakır'da umut yeşerdi!

Son 3 haftaya 7 puanlık avantajla giren Diyarbekirspor, üst üste 4.kez oynayacağı Play-Off’u düşünmeye başladı. Teknik Direktör Duman,Denizli maçında iyi oynamadıklarını ancak önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Diyarbakır'da umut yeşerdi!

3.Lig 3.Grup’ta kendi sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u (Denizli Futbol Akademisi) 3-2 yenerek 4 hafta sonra galibiyet elde eden Diyarbekirspor,son 3 haftaya Play-Off’u önemli oranda garantileyerek girdi. 6.sıradaki Elaziz Belediyespor’un 7 puan önünde yer alan Diyarbekirspor,büyük bir mucize olmadığı takdirde üst üste 4.kez Play-Off oynamış olacak. Önceki 3 sezonda Play-Off’ta 2 final ve 1 yarı final kaybeden Yeşil-Kırmızılı takım bu kez şeytanın bacağını kırarak üst lige çıkmak istiyor.

‘İyi Başladık,Devamını Getiremedik’

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Ahmet Duman,Denizli maçına iyi başlayıp goller bulmalarına rağmen daha sonra iyi oynayamadıklarını söyledi. Duman,”Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Kısıtlı bir kadro ile sahaya çıktık. Buna rağmen iyi başlayarak 30 dakikada 3-0 öne geçtik. Fakat daha sonra iyi oynayamadık. Bu durum bizi üzdü. Yine de kazandığımız için mutluyuz. Play-Off hedefine bir hayli yaklaştık. Kalan maçları iyi sonuçlarla tamamlamak ve ardında da Play-Off’tan 2.Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Play-Off İçin Büyük Yarış

Afjet Afyonspor’un 2.Lig’e çıkmayı önemli ölçüde garantilediği grupta Sakaryaspor,Darıca Gençlerbirliği ve Diyarbekirspor’dan sonra 1 takım daha Play-Off’a kalacak. Bunun için Bayrampaşa,Elaziz Belediyespor,Tarsus İdman Yurdu ve Düzyurtspor çekişiyor. Son 3 haftada yapılacak maçlar Play-Off’a kalacak takımları belirleyecek.

Play-Off’ta 2.ve 5. ile 3.ve 4.eşleşirken,yarı finalde ilk maçlar 4.ve 5.takımların sahasında olacak. Yarı finali geçen iki takım 2.Lig’e yükselecek takımın belli olacağı maçta tarafsız sahada tek maç üzerinde oynanacak final maçında  karşılaşacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi