Diyarbakırspor için final haftası

BAL 9.Grup’ta bu haftanın maçları yılbaşı nedeniyle 30 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

Haberler 26.12.2023 - 11:28 Son Güncelleme : 26.12.2023 - 11:28

Zirvenin kalbi Mardinde atacak. Diyarbakırspor, aynı puana sahip olduğu Mazıdağı Fosfatsporla karşı karşıya gelecek. Yeşil-Kırmızılı taraftarlar, sezonun önemli maçları arasında gösterilen bu mücadele için deplasman çıkarması yapmaya hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde sezonun ilk yarısının son iki haftasına girilirken, bu haftanın en önemli mücadelesi Mardinde olacak. 25er puana sahip olan Diyarbakırspor ve Mazıdağı Fosfatspor, Cumartesi günü saat 13ç00da Mardin 21 Kasım Stadında kozlarını paylaşacak. Kazanan takım şampiyonluk yarışında çok önemli bir virajı aşmış olacak. Yeni teknik direktörü Faruk Türk yönetiminde çıktığı iki maçı da kazanan Diyarbakırspor, rakibinden 3 puan alarak avantaj sağlamak istiyor.

TARAFTAR MARDİNE çIKARMA YAPACAK

Maçın hazırlıklarına başlayan Diyarbakırspor, galibiyet hesapları yapıyor. Batman Kayraspor maçında kırmızı kart gören Muhammed Özdemirin durumu Perşembe günü açıklanacak TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu kararlarına göre belli olacak. 1 maç ceza alırsa bu maçta forma giyebilecek, aksi takdire oynamayacak.

Taraftarlar da bu önemli 90 dakika için Mardine giderek Diyarbakırspora destek vermeye hazırlanıyor. çok sayıda taraftarın Cumartesi günü Mardinde olması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git