Diyarbakırspor için final haftası

BAL 9.Grup’ta bu haftanın maçları yılbaşı nedeniyle 30 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

Diyarbakırspor için final haftası

Zirvenin kalbi Mardin’de atacak. Diyarbakırspor, aynı puana sahip olduğu Mazıdağı Fosfatspor’la karşı karşıya gelecek. Yeşil-Kırmızılı taraftarlar, sezonun önemli maçları arasında gösterilen bu mücadele için deplasman çıkarması yapmaya hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde sezonun ilk yarısının son iki haftasına girilirken, bu haftanın en önemli mücadelesi Mardin’de olacak. 25’er puana sahip olan Diyarbakırspor ve Mazıdağı Fosfatspor, Cumartesi günü saat 13ç00’da Mardin 21 Kasım Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Kazanan takım şampiyonluk yarışında çok önemli bir virajı aşmış olacak. Yeni teknik direktörü Faruk Türk yönetiminde çıktığı iki maçı da kazanan Diyarbakırspor, rakibinden 3 puan alarak avantaj sağlamak istiyor.

TARAFTAR MARDİN’E ÇIKARMA YAPACAK

Maçın hazırlıklarına başlayan Diyarbakırspor, galibiyet hesapları yapıyor. Batman Kayraspor maçında kırmızı kart gören Muhammed Özdemir’in durumu Perşembe günü açıklanacak TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu kararlarına göre belli olacak. 1 maç ceza alırsa bu maçta forma giyebilecek, aksi takdire oynamayacak.

Taraftarlar da bu önemli 90 dakika için Mardin’e giderek Diyarbakırspor’a destek vermeye hazırlanıyor. Çok sayıda taraftarın Cumartesi günü Mardin’de olması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz