Diyarbakırspor’a sevgi seli

Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde Diyarbakırspor'un 1-0 kazandığı Kocaköy Gençlikspor maçına taraftarlar ve spor adamları yoğun ilgi gösterdi.

Haberler 03.04.2019 - 12:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Souk ve yal havaya ramen tribünler doldu, tribünde yer bulamayan çok sayda spor adam da saha kenarnda maç izleyerek Diyarbakrspora destek verdi. Diyarbakrspor Kulübü, Kocaköy Gençlikspor karsndaki centilmence desteklerinden dolay yeil-krmzl taraftarlara teekkür etti.

SEVG GÖSTERS

Açklamada, u ifadelere yer verildi: Kocaköy Gençlikspor ile oynadmz ve 1-0 kazandmz play-off 2. hafta maçnda, iki güzide taraftar derneimiz olan Özgençler ve Azraillerin öncülüünde tribünleri doldurup 90 dakika boyunca cokulu bir ekilde destek verip Diyarbakrsporluluk duruunu bir kez daha gösteren büyük taraftarmza teekkür ediyoruz. Sizlerin alk hak eden müthi desteiniz ile play-offtan Diyarbakr Süper Amatör Ligine yükselmek için ampiyonlua emin admlarla ilerliyoruz. Bundan sonra da her artta, ayn centilmence tavrnz sürdüreceinizi, sahada terinin son damlasna kadar mücadele ederek bizleri mutlu sona ulatracak olan takmmza ayn destei vereceinizi biliyor, minnetlerimizi sunuyoruz.

Ana Sayfaya Git