Diyarbakırspor'un 49'uncu yıl dönümü kutlandı

Diyarbakır'da 1968 yılında 3 amatör futbol takımının birleşerek kurduğu Diyarbakırspor Futbol Kulübü'nun 49'uncu kuruluş yıldönümü, tarihi On Gözlü Köprü'de coşkuyla kutlandı.

Haberler 28.06.2017 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil krmzl kulübe gönül vermi Azrailler isimli taraftar grubu, takmlarnn 49uncu yl dönümünü tarihi On Gözlü Köprüde havai fiek ve mealeler yakarak kutlad. Kentte uzun süre sonra ilk kez yaplan dev kutlamaya çok sayda taraftar katld. Yeil krmzl Diyarbakrspor taraftarlarnn organize ettii kutlama kent merkezinde büyük ilgi gördü.

BÜYÜK BR çOKU YAANDI

Havai fiek gösterisinin yapld ve mealelerin yakld kutlamalarda Azrailler Grubu, akam saatlerinde Sur lçesinde bulunan tarihi On Gözlü Köprüde bir araya geldi. Marlar söyleyen taraftarlar, tarihi köprünün iki yakasnda yaktklar mealelerle çevredeki izleyenleri hayran brakt.

Büyüleyici görüntülerin ortaya çkt kutlamalara çevrede bulunan vatandalar da alklarla destek verdi. çevredeki vatandalarn ayrca bu yaanan görüntüleri cep telefonlaryla kaydederek ölümsüzletirdikleri görüldü. Taraftarlar kutlamalarn ardndan sessizce dald.

Ana Sayfaya Git