Görüş Bildir

Diyarbakırspor'un 49'uncu yıl dönümü kutlandı

Diyarbakır'da 1968 yılında 3 amatör futbol takımının birleşerek kurduğu Diyarbakırspor Futbol Kulübü'nun 49'uncu kuruluş yıldönümü, tarihi On Gözlü Köprü'de coşkuyla kutlandı.

Diyarbakırspor'un 49'uncu yıl dönümü kutlandı

Yeşil kırmızılı kulübe gönül vermiş Azrailler isimli taraftar grubu, takımlarının 49'uncu yıl dönümünü tarihi On Gözlü Köprü'de havai fişek ve meşaleler yakarak kutladı. Kentte uzun süre sonra ilk kez yapılan dev kutlamaya çok sayıda taraftar katıldı. Yeşil kırmızılı Diyarbakırspor taraftarlarının organize ettiği kutlama kent merkezinde büyük ilgi gördü.

BÜYÜK BİR ÇOŞKU YAŞANDI

Havai fişek gösterisinin yapıldığı ve meşalelerin yakıldığı kutlamalarda Azrailler Grubu, akşam saatlerinde Sur İlçesi'nde bulunan tarihi On Gözlü Köprü'de bir araya geldi. Marşlar söyleyen taraftarlar, tarihi köprünün iki yakasında yaktıkları meşalelerle çevredeki izleyenleri hayran bıraktı.

Büyüleyici görüntülerin ortaya çıktığı kutlamalara çevrede bulunan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Çevredeki vatandaşların ayrıca bu yaşanan görüntüleri cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdikleri görüldü. Taraftarlar kutlamaların ardından sessizce dağıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi