Diyarbekirspor play-off için kararlı

Diyarbekirspor, son iki haftada berabere kalarak kaybettiği 4 puan ile Play-Off yarışında önemli bir fırsatı tepti. Ancak kalan 6 hafta için de umutlar devam ediyor.

Haberler 19.03.2020 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl kulübün Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar,anssz ekilde puanlar kaybetmelerine ramen Play-Off anslarnn yüksek olduunu söyledi. Göreve geldikten sonra ikinci yarda sadece bir kez yenildiklerini belirten Avar,Sezonun ikinci yarsnda oynadmz 11 maçta 18 puan topladk. Sadece bir kez yenildik. Berabere kaldmz maçlarda talihsizlikler yaadk. Önde olduumuz maçlarda son dakika golleriyle puanlar kaybettik. dedi.

Her eye Ramen Play-Off çin Kararlyz

Bir takmn yaayabilecei her türlü ansszl yaadklarn kaydeden Avar, Bir takmn bana gelebilecek her türlü olumsuzluu ve talihsizlii yaadk. Rakip kaleciden gol yedik,hakem hatalarna maruz kaldk,penalt kaçrdk. Tüm bunlara ramen Play-Off umudumuzu koruyoruz. Takmmzda,teknik heyetimizde ve bizlerde bu inanç yüksek ekilde devam ediyor. Bu hafta Play-Off aday rakiplerimizden Somaspor ile deplasmanda karlaacaz. Kazanmak için gideceiz ve bunun için tüm gücümüzü ortaya koyacaz. 6 hafta sonunda Play-Offa kalacamza inanyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git