Diyarbekirspor sürpriz istifa!

Diyarbekirspor'da sürpriz istifa yaşandı. Kulüp 2. başkanı ve basın sözcüsü Veysi Avşar, işlerinin yoğunluğu ve sağlığını gerekçe göstererek, istifa etti.

Haberler 25.10.2021 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyaman FKy yenirek sürprizler gerçekletiren Diyarbekirspor yönetimin de, sürpriz istifa yaand. Kulüp 2. Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, kulüpteki tüm görevlerinden istifa ettiini açklad.

Diyarbekirspora geçtiimiz sezon ampiyonluk tattran isimler arasnda yer alan Avar, kulüpten sürpriz bir ekilde ayrlmasna ilikin sosyal medya üzerinden yapt açklamada u ifadelere yer vermesi dikkat çekti.

AVARIN AçIKLAMASI

Hayatmn en deerli ve kymetlisi olan Diyarbekirsporda uzun bir süredir ikinci bakanlk ve basn sözcülüü görevini yürütüyorum. Göreve geldiimiz dönemde takm 3.ligde mücadele ediyordu. Ve biz deerli Diyarbakr halkna ampiyonluk sözü vermi ve bu sözümüzü de tutmutuk. Alnmzn hakyla ekip arkadalarla el ele verip kulübümüzü de iyi bir noktaya getirdik. Severek isteyerek ve tamamen gönüllüe esas olarak yaptm görevimden bugün itibariyle ayrlma karar alm bulunmaktaym. Gerek aile irketimin i younluundan gerekse de salk problemlerinden dolay bu karar alm bulunmaktaym. Bu süreç zarfnda benimle beraber bu takmn baars içim gecesini gündüzüne katan yönetim kuruluna, vefakar Diyarbekirspor taraftarlarna, bize her zaman kaps açk olan kamu kurum ve kurulu müdürleri ile Diyarbakr halkna cani gönülden teekkür ediyorum. Her zaman Diyarbekirsporun baars için elimden geleni yapacamdan hiç kimsenin üphesi olmasn.

Ana Sayfaya Git