Diyarbekirspor teknik direktörü Erzincan maçını değerlendirdi

Diyarbekirspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı 24 Erzincanspor maçında son dakikada gelen gol ile altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı. Camiada ve taraftarlarda büyük sevinç ve şampiyonluk havası yaşatan 3 puan için teknik direktör Bayram Toysal açıklama yaptı.

Haberler 12.09.2017 - 16:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor geçtiimiz hafta sonu deplasmanda oynad 24 Erzincanspor maçnda son dakikada gelen gol ile altn deerinde 3 puan hanesine yazd. Camiada ve taraftarlarda büyük sevinç ve ampiyonluk havas yaatan 3 puan için teknik direktör Bayram Toysal açklama yapt.

Diyarbekirspor teknik direktörü Bayram Toysaldan yaplan açklama;

Zor bir deplasman olacan biliyorduk. Rakibinde hedefe oynayacak kapasitesi ve kaliteli ayaklarnn olduun da farkndaydk, bu bilinç ile maça iyi hazrlandk. Maça seyirci basks ile balayacamz biliyorduk.Nitekim öyle oldu fakat bizim de kaliteli oyunculardan kurulan takmmzn olmas münasebetiyle maça istekli ve arzulu baladk. Hem oyun hem skor anlamnda üstünlüü saladk. Fakat 3-1 den sonra konsantrasyon eksikliinden dolay 2 gol yememize ramen sahada aslanlar gibi mücadele eden bir ekip olarak 4üncü golü bulduk ve galip geldik.Deplasmanda atlan 4 gol çok önemli ama yediimiz 3 gol de bizim gibi kaliteli bir takma yakmad. Hafta içi çalmalarnda bunlarn üzerinde durarak eksiklerimizi gidermeye çalacaz.

Alnan galibiyette emei geçen futbolcu kardelerime deerli yönetim kurulumuza ve bizi deplasmanda yalnz brakmayan cefakar taraftarlarmza sonsuz ükranlarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git