Diyarbekirspor Türkiye’yi Turlayacak

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, yeni sezonda deyim yerindeyse Türkiye’yi gezecek.

Haberler 02.07.2016 - 10:10 Son Güncelleme : 02.07.2016 - 10:10

Yeil-Krmzl takmn grubunda ülkenin her bölgesinden takmlarn olmas dikkat çekiyor.

Komu kent takmlar Elaziz Belediyespor ve 12 Bingölspor en yakn deplasmanlar olarak dikkat çekerken ,takmmz Egeden Marmaraya kadar her bölgeye gitmek zorunda kalacak.En fazla deplasman Marmara bölgesine yapacak. stanbul,Kocaeli ve Bursaya 5 kez çkarma yapacak. Karadenizde ise Trabzon ve Ordu deplasmanlar var.

HER BÖLGEDEN TAKIMLAR VAR

Üç stanbul deplasmannn yannda (Bayrampaa,Maltepespor,Sultanbeyli Belediyespor),Bingöl (12 Bingölspor),Elaz (Elaziz Belediyespor),Ankara (Adliyespor),Afyonkarahisar (Afjet Afyonspor),zmir (Bergama Belediyespor),Kocaeli (Darca G.Birlii),Denizli (Denizli Büyükehir Belediyespor),Trabzon (Düzyurtspor),Mula (Mulaspor),Ordu (Orduspor),Bursa (Orhangazispor),Hatay (Payasspor),Sakarya (Sakaryaspor),Mersin (Tarsus dman Yurdu) kentlerine maç için gidecek.

3.LGN 4 YEN TAKIMIYLA AYNI GRUPTA

Grupta 3.Lige yeni çkan Mulaspor,Afjet Afyonspor,12 Bingölspor ve Elaziz Belediyesporun yan sra 2.Ligden düen Bayrampaa,Tarsus dman Yurdu ve Orduspor mücadele edecek. Geçen sezon Diyarbekirsporla ayn grupta yer alan Sakaryaspor,Payasspor,Sultanbeyli Belediyespor ,Denizli Büyükehir Belediyespor ve Orhangazispor da yine Diyarbekirsporun grubunda yer alyor. Denizli Büyükehir Belediyespor,geçen 3 sezonda olduu gibi bir kez daha Diyarbekirsporla ayn gruba dütü.

Ana Sayfaya Git