Diyarbekirspor Türkiye’yi Turlayacak

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, yeni sezonda deyim yerindeyse Türkiye’yi gezecek.

Diyarbekirspor Türkiye’yi Turlayacak

Yeşil-Kırmızılı takımın grubunda ülkenin her bölgesinden takımların olması dikkat çekiyor.

Komşu kent takımları Elaziz Belediyespor ve 12 Bingölspor en yakın deplasmanlar olarak dikkat çekerken ,takımımız Ege’den Marmara’ya kadar her bölgeye gitmek zorunda kalacak.En fazla deplasmanı Marmara bölgesine yapacak. İstanbul,Kocaeli ve Bursa’ya 5 kez çıkarma yapacak. Karadeniz’de ise Trabzon ve Ordu deplasmanları var.

HER BÖLGEDEN TAKIMLAR VAR

Üç İstanbul deplasmanının yanında (Bayrampaşa,Maltepespor,Sultanbeyli Belediyespor),Bingöl (12 Bingölspor),Elazığ (Elaziz Belediyespor),Ankara (Adliyespor),Afyonkarahisar (Afjet Afyonspor),İzmir (Bergama Belediyespor),Kocaeli (Darıca G.Birliği),Denizli (Denizli Büyükşehir Belediyespor),Trabzon (Düzyurtspor),Muğla (Muğlaspor),Ordu (Orduspor),Bursa (Orhangazispor),Hatay (Payasspor),Sakarya (Sakaryaspor),Mersin (Tarsus İdman Yurdu) kentlerine maç için gidecek.

3.LİG’İN 4 YENİ TAKIMIYLA AYNI GRUPTA

Grupta 3.Lig’e yeni çıkan Muğlaspor,Afjet Afyonspor,12 Bingölspor ve Elaziz Belediyespor’un yanı sıra 2.Lig’den düşen Bayrampaşa,Tarsus İdman Yurdu ve Orduspor mücadele edecek. Geçen sezon Diyarbekirspor’la aynı grupta yer alan Sakaryaspor,Payasspor,Sultanbeyli Belediyespor ,Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Orhangazispor da yine Diyarbekirspor’un grubunda yer alıyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor,geçen 3 sezonda olduğu gibi bir kez daha Diyarbekirspor’la aynı gruba düştü.

Kaynak: Diyarbakır Söz