Diyarbekirspor’da iki deprem!

Diyarbekirspor’da teknik direktör Bülent Akan ve Sportif Direktör İsmet Yılmaz şok bir kararla görevlerini bırakarak, isitfa etti.

Haberler 25.09.2018 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirsporda Anagol 24 Erzincanspor maç yenilgisinin ardndan yaanan skntlar su yüzüne çkt. Diyarbekirsporda teknik direktör Bülent Akan ve Sportif Direktör smet Ylmaz görevlerinden ayrld. 2012-2013 sezonunda BALda ampiyon olarak 3.Lige yükselen ve 6 sezondur bu ligde mücadele eden Diyarbekirspora teknik direktör deiiklikleri devam ediyor. Her sezonu ortalama 3-4 teknik direktör deiiklii ile geçiren kulüpte, bu i bu sezon da erken balad.

YÖNETM ANLAMADI

4 haftas geride kalan ligde 4 maçta iki galibiyet ve iki yenilgi alarak 6 puan toplayan Diyarbekirsporda Onursal Bakan Feyzi lhanl, saha sonuçlarndan ve uygulamalarndan memnun kalmad teknik direktör Bülent Akan ile yollarn ayrd.

BE YILDA 12 HOCA

Akan ile beraber Genel Menajer smet Ylmaz da ayrld. Ylmazn kendi inisiyatifi ile bu karar ald bildirildi. Bülent Akann birlikte son be ylda Diyarbekirspordan görevinden ayrlan teknik direktör says 12ye çkt.

AMPYONLUK PAROLASI

Sportif direktör smet Ylmaz konuya ilikin yapt açklamada, Sezona ampiyonluk parolasyla yola çktk. Sahamzda oynadmz 2 maç kazandk. Ne var ki iki deplasman maçn kaybettik. Gelinen noktada kulübün önünü açmak adna ben ve teknik direktör Bülent Akan istifa etme karar aldk. Diyarbekirspora ampiyonluk yolunda baarlar diliyorum dedi.

YÖNETM ARAYIA GEçT

Diyarbekirspor Onursal Bakan Feyzi lhanl ise hizmetlerinden dolay Bülent Akan ile smet Ylmaza teekkür ederken yeni teknik direktör araylarna baladklarn kaydetti.

KUPA MAçI HAZIRLII

Öte yandan, 25 Eylül Sal günü Seyrantepe Spor Tesislerinde Samsunspor ile karlaacak olan yeil krmzl ekipte, hazrlklar sürüyor. Kupa maç hazrlklarna Seyrantepe Spor Tesislerinde start veren Diyarbekirspor, Samsunsporu malup edip, adn 4. Tura yazdrmak istiyor. Diyarbekirsporun Samsunspor ile yapaca kupa maçn Ankaradan B klasman hakemi Mustafa Gürel Uzuner yönetecek. Karlamaya zmirden Mustafa Han ve Tekirdadan Berkan Daban yardmc hakem olarak atand. Ankaradan B klasman hakemi Burak Özcann dördüncü hakemlik yapaca müsabaka Saat 14:30da start alacak.

Ana Sayfaya Git