Diyarbekirspor’da iki deprem!

Diyarbekirspor’da teknik direktör Bülent Akan ve Sportif Direktör İsmet Yılmaz şok bir kararla görevlerini bırakarak, isitfa etti.

Diyarbekirspor’da iki deprem!

Diyarbekirspor’da Anagol 24 Erzincanspor maçı yenilgisinin ardından yaşanan sıkıntılar su yüzüne çıktı. Diyarbekirspor’da teknik direktör Bülent Akan ve Sportif Direktör İsmet Yılmaz görevlerinden ayrıldı. 2012-2013 sezonunda BAL’da şampiyon olarak 3.Lig’e yükselen ve 6 sezondur bu ligde mücadele eden Diyarbekirspor’a teknik direktör değişiklikleri devam ediyor. Her sezonu ortalama 3-4 teknik direktör değişikliği ile geçiren kulüpte, bu iş bu sezon da erken başladı.

YÖNETİM ANLAŞMADI

4 haftası geride kalan ligde 4 maçta iki galibiyet ve iki yenilgi alarak 6 puan toplayan Diyarbekirspor’da Onursal Başkan Feyzi İlhanlı, saha sonuçlarından ve uygulamalarından memnun kalmadığı teknik direktör Bülent Akan ile yollarını ayırdı.

BEŞ YILDA 12 HOCA

Akan ile beraber Genel Menajer İsmet Yılmaz da ayrıldı. Yılmaz’ın kendi inisiyatifi ile bu kararı aldığı bildirildi.  Bülent Akan’ın birlikte son beş yılda Diyarbekirspor’dan görevinden ayrılan teknik direktör sayısı 12’ye çıktı.

ŞAMPİYONLUK PAROLASI

Sportif direktör İsmet Yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. Sahamızda oynadığımız 2 maçı kazandık. Ne var ki iki deplasman maçını kaybettik. Gelinen noktada kulübün önünü açmak adına ben ve teknik direktör Bülent Akan istifa etme kararı aldık. Diyarbekirspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi.

YÖNETİM ARAYIŞA GEÇTİ

Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı ise hizmetlerinden dolayı Bülent Akan ile İsmet Yılmaz'a teşekkür ederken yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını kaydetti.

KUPA MAÇI HAZIRLIĞI

Öte yandan, 25 Eylül Salı günü Seyrantepe Spor Tesislerinde Samsunspor ile karşılaşacak olan yeşil kırmızılı ekipte, hazırlıklar sürüyor. Kupa maçı hazırlıklarına Seyrantepe Spor Tesislerinde start veren Diyarbekirspor, Samsunspor’u mağlup edip, adını 4. Tura yazdırmak istiyor. Diyarbekirspor’un Samsunspor ile yapacağı kupa maçını Ankara’dan B klasman hakemi Mustafa Gürel Uzuner yönetecek. Karşılaşmaya İzmir’den Mustafa Han ve Tekirdağ’dan Berkan Daban yardımcı hakem olarak atandı. Ankara’dan B klasman hakemi Burak Özcan’ın dördüncü hakemlik yapacağı müsabaka Saat 14:30’da start alacak.

Kaynak: Spor Merkezi