Diyarbekirspor'da Savunma Krizi

Altındağ Belediyespor maçında kart gören Şevket ve Ömer Yanık, 4.sarı karttan cezalı duruma düştü. Bayrampaşa karşısında İbrahim Has'ın yanında ikinci stoper olarak kimin forma giyeceği belli değil.

Haberler 11.03.2020 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bayrampaa Maç Seyircisiz Oynanacak

Altnda Belediyesporla deplasmanda 1-1 berabere kalarak altn deerinde iki puan kaybeden ancak rakiplerinin kaybetmesiyle Play-Off umutlarn koruyan Diyarbekirsporda gözler Pazar günü oynanacak Bayrampaa maçna çevrildi. Diyarbakr Stadnda saat 14.30da balayacak karlama Diyarbekirsporun 1 maçlk cezas nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Kritik maç öncesinde Diyarbekirsporda stoperler evket Güngör ve Ömer Yankn cezal duruma dümesi teknik heyeti skntya soktu. Bayrampaa maç öncesinde teknik direktör enol Demirin elinde stoper olarak sadece brahim Has var. Demirin sa veya sol beklerden birini bu mevkide ikinci stoper olarak görevlendirmesi bekleniyor.

Son Dakika Golleri Kabus Oldu

Bu arada son dakika golleri bu sezon Diyarbekirspora kabus oldu. 5 maçta son anlarda yedii gollerle puan kayplar yaad. Sezonun ilk yarsnda deplasmanda 2-0 öne geçtii Bayrampaa ve Osmaniyespor maçlarn 2-2 tamamlarken,2-1 önde olduu Pazarspor maçn 3-2 ve 1-1 devam eden Nazilli Belediyespor maçn da 3-1 kaybetti. Sezonun ikinci yarsnda ise deplasmanda 1-0 önde olduu Malatya Yeilyurt Belediyespor ve Altnda Belediyespor maçlarn son dakikada gol yiyerek 1-1 tamamlarken,evinde de 0-0 devam eden Batman Petrolspor mücadelesini son saniyelerde yedii golle 1-0 kaybetti. Takm, son dakika golleriyle tam 13 puan kaybetti.

Ana Sayfaya Git