Diyarbekirspor'da Savunma Krizi

Altındağ Belediyespor maçında kart gören Şevket ve Ömer Yanık, 4.sarı karttan cezalı duruma düştü. Bayrampaşa karşısında İbrahim Has'ın yanında ikinci stoper olarak kimin forma giyeceği belli değil.

Diyarbekirspor'da Savunma Krizi

Bayrampaşa Maçı Seyircisiz Oynanacak

Altındağ Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybeden ancak rakiplerinin kaybetmesiyle Play-Off umutlarını koruyan Diyarbekirspor’da gözler Pazar günü oynanacak Bayrampaşa maçına çevrildi. Diyarbakır Stadında saat 14.30’da başlayacak karşılaşma Diyarbekirspor’un 1 maçlık cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Kritik maç öncesinde Diyarbekirspor’da stoperler Şevket Güngör ve Ömer Yanık’ın cezalı duruma düşmesi teknik heyeti sıkıntıya soktu. Bayrampaşa maçı öncesinde teknik direktör Şenol Demir’in elinde stoper olarak sadece İbrahim Has var. Demir’in sağ veya sol beklerden birini bu mevkide ikinci stoper olarak görevlendirmesi bekleniyor.

Son Dakika Golleri Kabus Oldu

Bu arada son dakika golleri bu sezon Diyarbekirspor’a  kabus oldu. 5 maçta son anlarda yediği gollerle puan kayıpları yaşadı. Sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-0 öne geçtiği Bayrampaşa ve Osmaniyespor maçlarını 2-2 tamamlarken,2-1 önde olduğu Pazarspor maçını 3-2 ve 1-1  devam eden Nazilli Belediyespor maçını da 3-1 kaybetti. Sezonun ikinci yarısında ise deplasmanda 1-0 önde olduğu Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Altındağ Belediyespor maçlarını son dakikada gol yiyerek 1-1 tamamlarken,evinde de 0-0 devam eden Batman Petrolspor mücadelesini son saniyelerde yediği golle 1-0 kaybetti. Takım, son dakika golleriyle tam 13 puan kaybetti.

Kaynak: Spor Merkezi