Diyarbekirspor’da Transfer Sesleri

Devre arasında kadrosundaki oyuncuların yüzde 90’ı ile yollarını ayıran ve Antalya’da planlanan kampı da iptal eden Diyarbekirspor’da gözlerin çevrildiği transferde yeni gelişmeler yaşandı.

Haberler 28.12.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl kulübün 4 oyuncu iler anlat bildirildi. Bu oyuncular Tokatspordan Ahmet Ar, Tuzlaspordan Murat Türkkan,Erzinspordan Mertcan Erdem ve Altnda Belediyespordan Uur Uur olarak ifade edildi.

Diyarbekirsporun bu oyuncularn yan sra birkaç oyuncu ile daha anlat ve bu isimlerin birkaç gün içinde açklanaca belirtildi.

Tarihi Golün Sahibi Amedspordan Ayrld

Geçen sezon Diyarbakr Stadnda oynanan Saryer maçnn 90.dakikasnda att jeneriklik röveata golü ile hafzalara kaznan ve bu golü Avrupada da yaynlanm olan Muhammed Burak Tademir,Amedspordan ayrld.

Tecrübeli futbolcunun alacaklarn alamad gerekçesiyle kulübü federasyona ikayet ettii, daha sonra yönetimin kendisiyle anlaarak bavurusunu geri çekmesini salad ve bu gelimelerin ardnda yollarn ayrld kaydedildi. Tademirin yan sra Muhammed Ylmaz, Yusuf Klç, Azad Kevin Odaba ve Ouz Özden ile de yollarn ayrld örenildi.

Ana Sayfaya Git