Diyarbekirspor’da Transfer Sesleri

Devre arasında kadrosundaki oyuncuların yüzde 90’ı ile yollarını ayıran ve Antalya’da planlanan kampı da iptal eden Diyarbekirspor’da gözlerin çevrildiği transferde yeni gelişmeler yaşandı.

Diyarbekirspor’da Transfer Sesleri

Yeşil-Kırmızılı kulübün 4 oyuncu iler anlaştığı bildirildi. Bu oyuncular Tokatspor’dan Ahmet Arı, Tuzlaspor’dan Murat Türkkan,Erzinspor’dan Mertcan Erdem ve Altındağ Belediyespor’dan  Uğur Uğur olarak ifade edildi.

Diyarbekirspor’un bu oyuncuların yanı sıra birkaç oyuncu ile daha anlaştığı ve bu isimlerin birkaç gün içinde açıklanacağı belirtildi.

Tarihi Golün Sahibi Amedspor’dan Ayrıldı

Geçen sezon Diyarbakır Stadı’nda oynanan Sarıyer maçının 90.dakikasında attığı jeneriklik röveşata golü ile hafızalara kazınan ve bu golü Avrupa’da da yayınlanmış olan Muhammed Burak Taşdemir,Amedspor’dan ayrıldı.

Tecrübeli futbolcunun alacaklarını alamadığı gerekçesiyle kulübü federasyona şikayet ettiği, daha sonra yönetimin kendisiyle anlaşarak başvurusunu geri çekmesini sağladığı ve bu gelişmelerin ardında yolların ayrıldığı kaydedildi. Taşdemir’in yanı sıra Muhammed Yılmaz, Yusuf Kılıç, Azad Kevin Odabaşı ve Oğuz Özden ile de yolların ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz