Diyarbekirspor’dan Numan Polat için açıklama

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da Sportif Direktör Numan Polat’ın sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarla ilgili açıklama yapıldı.

Haberler 30.11.2017 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Açklamada, son günlerde sosyal medyada yaplan paylam ve yorumlarda sportif direktörlerinin kendisini eletiren taraftarlara ve basn mensuplarna hakaret ettii dile getirildii belirtildi. Açklamada, bu durumun Diyarbekirspor yönetimince deerlendirildii ve ad geçen sportif direktör ile görüülerek bundan dolay kendisinin ikaz edildii kaydedildi.

Açklamada, Kendisi yanl anlaldn, söz konusu paylamlarda taraftarlar ve basn mensuplarn hedef almadn ifade ederek yanl anlalma nedeniyle üzgün olduunu dile getirmitir.

POLATA TEPK YAIYOR

Kulübümüzün halkmza, taraftarlarmza ve kentimizin deerleri olarak kabul ettiimiz basn mensuplarna; medya camiasna verdii deer kamuoyu nezdinde ve tüm kesimlerce bilinmektedir. Bünyemizde ki hiç kimse halkmza, taraftarlarmza ve basn emekçilerine hakaret etmeye, dil uzatmaya cüret edemez. Bu konularda hep örnek olmu olan kulübümüzün bu olumsuz imajla gündeme gelmesi bizleri üzmütür. Yanl anlama olduunu düündüümüz ve asla kabul etmeyeceimiz bu tür paylamlar asla bizim kulübümüzde müsaade edilmeyecek bir durumdur. Kald ki böyle bir durum söz konusu bile deildir. Deerli halkmz ve basn mensuplarmz bundan önce olduu gibi bundan sonra da kentimizin baars için bizlerle birlikte omuz omuza vermeye davet ediyoruz denildi.

Ana Sayfaya Git