Diyar’da transfer krizi; Futbolcular yetersiz

Diyarbekirspor’da transfer edilen bir çok futbolcunun yetersiz oldukları gerekçesiyle gönderileceği belirtiliyor. Forvet ve bazı mevkiler için transfer arayışları hızlandırıldı.

Haberler 30.07.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

26-27 Austosta balayacak 2017-2108 sezonunda 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Diyarbekirsporda hedef ampiyonluk ancak u ana kadar transferde istenilen aamaya gelinememesi taraftarlar endielendiriyor. Yönetimin transferle ilgili admlar atmas ve 2 sezondan beri eletirilere konu olan Futbol ubesine çeki düzen vermesi beklenirken,geçen sezonun banda ve devre arasnda yaanan transfer istikrarszl devam ediyor. Yine büyük umutlarla transfer edilen oyuncular lig balamadan gönderilecei belirtiliyor. Transfer diye basna açklanan oyuncularn birkaç gün içinde kamptan ayrlmas bekleniyor.

NUMAN POLAT ELETRLERN HEDEFNDE

Genel menajer Numan Polat tarafndan transfer edilen baz oyuncularn performanslarnn teknik heyet tarafndan yeterli görülmedii örenildi. Bu konuda 5 ismin belirlendii bildirildi. Bu isimlerin dnda baz oyuncularn daha gönderilmesi gündemde. Transfer ve futbolcularla olan iletiim konusunda eletirilen genel menajer Polat,bir kez daha eletirilerin odanda. Transferlerde yaanan skntlardan dolay Polat eletiri oklarna tutuluyor.

Gidecek oyuncularn yerine en az 4-5 transfer daha yaplmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git