Diyar’da transfer krizi; Futbolcular yetersiz

Diyarbekirspor’da transfer edilen bir çok futbolcunun yetersiz oldukları gerekçesiyle gönderileceği belirtiliyor. Forvet ve bazı mevkiler için transfer arayışları hızlandırıldı.

Diyar’da transfer krizi; Futbolcular yetersiz

26-27 Ağustos’ta başlayacak 2017-2108 sezonunda 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Diyarbekirspor’da hedef şampiyonluk ancak şu ana kadar transferde istenilen aşamaya gelinememesi taraftarları endişelendiriyor. Yönetimin transferle ilgili adımlar atması ve 2 sezondan beri eleştirilere konu olan Futbol Şubesi’ne çeki düzen vermesi beklenirken,geçen sezonun başında ve devre arasında yaşanan transfer istikrarsızlığı devam ediyor. Yine büyük umutlarla transfer edilen oyuncular lig başlamadan gönderileceği belirtiliyor. Transfer diye basına açıklanan oyuncuların birkaç gün içinde kamptan ayrılması bekleniyor.

NUMAN POLAT ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Genel menajer Numan Polat tarafından transfer edilen bazı oyuncuların performanslarının teknik heyet tarafından yeterli görülmediği öğrenildi. Bu konuda 5 ismin belirlendiği bildirildi. Bu isimlerin dışında bazı oyuncuların daha gönderilmesi gündemde. Transfer ve futbolcularla olan iletişim konusunda eleştirilen genel menajer Polat,bir kez daha eleştirilerin odağında. Transferlerde yaşanan sıkıntılardan dolayı Polat eleştiri oklarına tutuluyor.

Gidecek oyuncuların yerine en az 4-5 transfer daha yapılması bekleniyor.

Kaynak: Spor Merkezi