Diyar’dan gol yağmuru

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor, Kızıltepe deplasmanında rakibini gol yağmuruna tuttu. İlk yarıyı 6-0 önde kapat kapatan Yeşil Kırmızılılar, Kızıltepespor’u 9-0 mağlup etti.

Haberler 20.12.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SPOR MERKEZ

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Diyarbakrspor deplasmanda Kzltepesporu gol yamuruna tuttu. Maça hzl balayan Diyarbakrspor henüz altnc dakikada golü buldu, ilk yarda oldukça tempolu futbol oynayan Yeil Krmzllar soyunma odasna 6-0lk skorla girdi.

kinci yarya da hzl balayan Diyarbakrspor 48. Dakikata Serhatn golüyle 7-0 yakalarken, 55 ve 71. dakikada bulduu gollerle skoru 9-0a getirdi. ki haftada 13 gol atan Diyarbakrsporun Teknik Direktörü Ramazan Erin yapt açklamada Güzel bir oyunla geçen hafta olduu gibi maç farkl kazandk, morallerimiz yerinde ifadelerini kulland.

LK YARI

Diyarbakrspor, 6. Dakikada Yeldar Yamaçn att golle 1-0 öne geçti. 8. Dakikada Serhat Özylmaz ile 2-0 yakalad. 15. dakikada Halil Aut takmn 3-0 öne geçirdi. 19. dakikada Hamdullah Sincar, 31. Dakikada Salih Kartal, 33. dakikada ise Serhat Özylmazn ayandan bulduu gollerle ilk yary 6-0 önde tamamlad ve soyunma odasna bu skorla girdi.

KNC YARI

48. Dakikada Serhat Keskinsoy, 55. Dakikada Serdar Yiit, 71. dakikada Serhat Özylmazn att gollerle Diyarbakrspor sahadan 9-0 galip ayrld. Tempolu geçen maçta Diyarbakrspor att dokuz gol ile üç puan kazanmay baard.

HAK ETTMZ YERE GELECEZ

Diyarbakrspor Kulüp Bakan Siyabend Aydn ise Futbolcularmz antrenmanlarda gösterdikleri istekli ve hrsl oyunlarn sahaya yanstmay baardlar. Bu nedenle geçtiimiz hafta güzel bir oyunla Silvansporu 4-0 malup etmitik. Dün oynadmz Kzltepe Sportif Faaliyetler maçn da 9-0 kazanarak üç puan hanemize yazdrdk. Diyarbakrspor tarihinin en farkl galibiyetini elde etti. Alnan bu galibiyetler hem moral açsndan, hem de puan açsndan bizleri ve taraftarlarmz mutlu etti. Ligin ilk devresinin bitmesine bir hafta kald. Devre arasna kadar toplayacamz maksimum puanlarla ligin ikinci yarsna çok daha iyi bir konumda balamak istiyoruz. Yarm asrlk mazisi olan bu köklü kulübümüz hak ettii yere mutlaka geri gelecektir ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git