DSİ Türkiye ikincisi

Çorum’da düzenlenen U-15 Türkiye gençler şampiyonası finallerine katılan Diyarbakır DSİ Spor Türkiye İkincisi oldu.

Haberler 25.04.2017 - 07:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafta sonu çorumda düzenlenen U-15 Türkiye Gençler Futbol ampiyonas finallerine katlan Diyarbakr DS Spor, stanbul Zara Ekinli spor, Rize Belediye spor ve Antalya Dsi spor ile Türkiye ampiyonluu için mücadele etti.

Türkiye yar finalleri ilk maçnda Rize Belediye sporu ile eleen Diyarbakr DS Spor rakibini 2-1 yenerek adn finale yazdrd. Final maçnda stanbul Zara Ekinli spor ile karlaan Diyarbakr DS Spor zorlu ve çekimeli geçen karlamay 1-0 kaybederek Türkiye ikinciliini elde etti.

TÜRKYE FNALLERNDE K DS TAKIMI YER ALDI

Türkiye finallerinde 1800 takm içinde son dört takm arasna kalma baars gösteren Diyarbakr ve Antalya Dsi spor ekipleri hem sahalarda hemde konaklama yerinde kentler aras kaynama ve dayanma adna güzellikler sergileyerek DS kurumuna yakr bir tablo sergilediler. ki takm yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcular turnuva süresince sürekli bir araya gelerek kardelik mesajlar verdiler.

Dsi spor Genel sekreteri Menderes Lale, çorumda düzenlenen U-15 Türkiye finallerinde büyük bir baar elde ettik. Daha önce 2012 ylnda bu ligde Türkiye ampiyonu olmutuk.5 yl aradan sonra tekrar böylesi büyük bir baary tekrarlamann mutluluunu yayoruz. çorumda kaldmz süre içerisinde bize yakn ilgilerini eksik etmeyen karde takmmz DS Antalya ekibine çok teekkür ediyorum. Ayrca bizi Türkiye ikinciliine tayan Teknik heyet, futbolcular ve her zaman takmmza desteklerini esirgemeyen Bata Bölge Müdürümüz Murat Dadeviren olmak üzere Yönetici arkadalarm ve tüm DS spor camiasna teekkür ediyorum. Gençlerimizin elde ettikleri bu güzelim baarnn DS camiasna hayrl olmasn diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git