DSİ Türkiye ikincisi

Çorum’da düzenlenen U-15 Türkiye gençler şampiyonası finallerine katılan Diyarbakır DSİ Spor Türkiye İkincisi oldu.

DSİ Türkiye ikincisi

Hafta sonu Çorum’da düzenlenen U-15 Türkiye Gençler Futbol şampiyonası finallerine katılan Diyarbakır DSİ Spor, İstanbul Zara Ekinli spor, Rize Belediye spor ve Antalya Dsi spor ile Türkiye şampiyonluğu için mücadele etti.

Türkiye yarı finalleri ilk maçında Rize Belediye sporu ile eşleşen Diyarbakır DSİ Spor rakibini 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. Final maçında İstanbul Zara Ekinli spor ile karşılaşan Diyarbakır DSİ Spor zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 1-0 kaybederek Türkiye ikinciliğini elde etti.

TÜRKİYE FİNALLERİNDE İKİ DSİ TAKIMI YER ALDI

Türkiye finallerinde 1800 takım içinde son dört takım arasına kalma başarısı gösteren Diyarbakır ve Antalya Dsi spor ekipleri hem sahalarda hemde konaklama yerinde kentler arası kaynaşma ve dayanışma adına güzellikler sergileyerek DSİ kurumuna yakışır bir tablo sergilediler. İki takım yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları turnuva süresince sürekli bir araya gelerek kardeşlik mesajları verdiler.

Dsi spor Genel sekreteri Menderes Lale, ”Çorum’da düzenlenen U-15 Türkiye finallerinde büyük bir başarı elde ettik. Daha önce 2012 yılında bu ligde Türkiye şampiyonu olmuştuk.5 yıl aradan sonra tekrar böylesi büyük bir başarıyı tekrarlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çorum’da kaldığımız süre içerisinde bize yakın ilgilerini eksik etmeyen kardeş takımımız DSİ Antalya ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi Türkiye ikinciliğine taşıyan Teknik heyet, futbolcular ve her zaman takımımıza desteklerini esirgemeyen Başta Bölge Müdürümüz Murat Dağdeviren olmak üzere Yönetici arkadaşlarım ve tüm DSİ spor camiasına teşekkür ediyorum. Gençlerimizin elde ettikleri bu güzelim başarının DSİ camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz