Dsispor’dan gurur dolu bir haber daha

Diyarbakır DSİSpor, alt yapıya verdiği önem sayesinde milli takımlara oyuncu kazandırarak bölgeyi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Haberler 19.11.2021 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-beyazl kulübün genç futbolcusu smail Aknc, U15 Milli takmnn 244 Kasm-2 Aralk tarihleri arasnda Antalyada yapaca iki etapl kampn kadrosuna seçildi.

Milli takm teknik direktörleri Tolunay Kafkas ve Güngör ahinkaya tarafndan beenilerek milli takma alnan genç futbolcunun baars Diyarbakr ve bölgede sevinçle karland.

DSSpor Teknik Sorumlusu Ahmet Tan, alt yap ve tesislemeye yatrm yapmann sonucu olarak bölgeden çok sayda sporcunun yetimesine vesile olduklarn söyledi.

NCE YILDIZLAR çIKARMAYA DEVAM EDECEZ

Tan,Bir çok profesyonel kulüpte böyle bir imkan yok. Güzel bir tesis ve yine kurumun salad imkanlara sahibiz. Gençleri spora kazandrmak için çok çalyoruz. Velilere ve sporculara güven veren bir yapmz var. Bunu salayan önceki dönem kurum ve kulüp yöneticilerimize, ayrca u anda tam destek veren Bölge Müdürümüz Mahir Arslan ve Kulüp Bakanmz Mehmet Dervi Yldza çok ey borçluyuz bu anlamda. Önemli bir yetenek olan sporcumuz smail Aknc, 15 ya alt milli takmna seçildi. Bundan dolay mutluyuz. Nice yldzlar kefedip vitrine sunmaya devam edeceiz inallah dedi.

Ana Sayfaya Git