Görüş Bildir

Dsispor’dan gurur dolu bir haber daha

Diyarbakır DSİSpor, alt yapıya verdiği önem sayesinde milli takımlara oyuncu kazandırarak bölgeyi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Dsispor’dan gurur dolu bir haber daha

Yeşil-beyazlı kulübün genç futbolcusu İsmail Akıncı, U15 Milli takımının 244 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında Antalya’da yapacağı iki etaplı kampın kadrosuna seçildi.

Milli takım teknik direktörleri Tolunay Kafkas ve Güngör Şahinkaya tarafından beğenilerek milli takıma alınan genç futbolcunun başarısı Diyarbakır ve bölgede sevinçle karşılandı.

DSİSpor Teknik Sorumlusu Ahmet Tanış, alt yapı ve tesisleşmeye yatırım yapmanın sonucu olarak bölgeden çok sayıda sporcunun yetişmesine vesile olduklarını söyledi.

“NİCE YILDIZLAR ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tanış,”Bir çok profesyonel kulüpte böyle bir imkan yok. Güzel bir tesis ve yine kurumun sağladığı imkanlara sahibiz. Gençleri spora kazandırmak için çok çalışıyoruz. Velilere ve sporculara güven veren bir yapımız var. Bunu sağlayan önceki dönem kurum ve kulüp yöneticilerimize, ayrıca şu anda tam destek veren Bölge Müdürümüz Mahir Arslan ve Kulüp Başkanımız Mehmet Derviş Yıldız’a çok şey borçluyuz bu anlamda. Önemli bir yetenek olan sporcumuz İsmail Akıncı, 15 yaş altı milli takımına seçildi. Bundan dolayı mutluyuz. Nice yıldızları keşfedip vitrine sunmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi