Düğümü Cumartesi çözecek

Amedspor'un şampiyonluk ipini göğüslemesi, İstanbulspor'u yenilmesine bağlayacak. Düğümü cumartesi günkü maç belirleyecek. Amed, Kahramanmaraş'la oynayacak ama herşeyiyle, İstanbul'da olacak.

Haberler 27.04.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor toto 2.lig beyaz grubunda ampiyonluk mücadelesi veren, bu ansn son haftaya dar tayan Amed Sportif Faaliyetler takm, Cumartesi günü sahasnda oynayaca Kahramanmara maçnda oynayp stanbuldan gelecek haberi bekleyecek.A+A-

Geçen haftay deplasmanda oynad Hacettepespor maçnda berabere kalp liderlik yolunda büyük avantaj kaybeden Amed Sfin ampiyonluk ipini göüslemesi, stanbulsporun son maçta kaybetmesine bal. 1. lige çkmak takm, stanbulsporun ve Amed Sportif Faaliyetler takmlarnn alacaklar sonuçlar belirleyecek. Her iki takm arasnda puan ve averaj fark bulunuyor. Amedspor için tek ans, stanbulsporun rakibi karsnda yenilgiye uramas. Dier bir ans ise, berabere kalmas, Amedsporun da rakibine hiç gol yemeden be gol atmas gerekiyor.

PLAY OFF GARANT

Play Offta oynamay BB Erzurumspor (60), Svas Belediyespor (53), Kocaeli Birlikspor (53) puanla her halükarda garantilemi durumda olan Amed Sf Teknik Direktörü Taner Takn, ligin son maçnda elbetteki 1.lige çkan takm olmak istiyoruz. Bunun için sahamzda oynayacamz maç kazanacaz. Tek hedefimiz taraftarlarmza büyük sevinç yaatmaktr. Cumartesi günü sahamzda oynayacamz Kahramanma maç ile ilgili hazrlklarmz tamamlamak üzereyiz. Perembe günü öleden sonra yapacamz idman sonrasnda. Futbolcularmz maç saatine kadar dinlenmeye alacaz. Moral ve motivasyon açsndan iyi bir durumdayz dedi.

Yeil Krmzl futbolcular. Antremanlarnda teknik taktik arlkl çift kale ve gol çalld.

Ana Sayfaya Git