Görüş Bildir

Düğümü Cumartesi çözecek

Amedspor'un şampiyonluk ipini göğüslemesi, İstanbulspor'u yenilmesine bağlayacak. Düğümü cumartesi günkü maç belirleyecek. Amed, Kahramanmaraş'la oynayacak ama herşeyiyle, İstanbul'da olacak.

Düğümü Cumartesi çözecek

Spor toto 2.lig beyaz grubunda şampiyonluk mücadelesi veren, bu şansını son haftaya dar taşıyan Amed Sportif Faaliyetler takımı, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Kahramanmaraş maçında oynayıp İstanbul’dan gelecek haberi bekleyecek.A+A-

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Hacettepespor maçında berabere kalıp liderlik yolunda büyük avantaj kaybeden Amed Sf'in şampiyonluk ipini göğüslemesi, İstanbulspor'un son maçta kaybetmesine bağlı. 1. lige çıkmak takım, İstanbulspor’un ve Amed Sportif Faaliyetler takımlarının alacakları sonuçlar belirleyecek.  Her iki takım arasında puan ve averaj farkı bulunuyor. Amedspor için tek şans, İstanbulspor'un rakibi karşısında yenilgiye uğraması. Diğer bir şans ise, berabere kalması, Amedspor'un da rakibine hiç gol yemeden beş gol atması gerekiyor.

PLAY OFF GARANTİ

Play – Off’ta oynamayı BB Erzurumspor (60), Sıvas Belediyespor (53), Kocaeli Birlikspor (53) puanla her halükarda garantilemiş durumda olan  Amed  Sf Teknik Direktörü Taner Taşkın, "ligin son maçında elbetteki 1.lige çıkan takım olmak istiyoruz. Bunun için sahamızda oynayacağımız maçı kazanacağız. Tek hedefimiz taraftarlarımıza büyük sevinç yaşatmaktır. Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Kahramanmaş maçı ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Perşembe günü öğleden sonra yapacağımız idman sonrasında. Futbolcularımızı maç saatine kadar dinlenmeye alacağız. Moral ve motivasyon açısından iyi bir durumdayız “ dedi.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular. Antremanlarında teknik taktik ağırlıklı çift kale ve gol çalışıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi