Ece Erdoğan Türkiye Şampiyonu

Diyarbakır Bilfen Okulları öğrencisi milli kareteci Ece Erdoğan,Elazığ’da düzenlenen Türkiyhe Okul Sporları Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Diyarbakır Bilfen Okulları’nın bir diğer öğrencisi Zeynep Akçakmak ise aynı şampiyonada Türkiye 3’üncüsü oldu.

Haberler 29.05.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

54 Kiloda Tüm Rakiplerini Geçti

Diyarbakrdaki ikinci faaliyet ylnda sporda gösterdii baarlarla dikkat çeken Diyarbakr Bilfen Okullar,önemli iki baarya daha imza att. Elazda yaplan Türkiye Okul Sporlar ampiyonasnda Ece Erdoan 54 kiloda tüm rakiplerini yenerek Türkiye ampiyonu oldu ve Diyarbakra altn madalya kazandrd. Daha önce milli takmlarn formasn giymi olan Ece Erdoan,Diyarbakr Bilfen Okullarnda tam burslu ücretsiz eitim görüyor.

Zeynep Türkiye Üçüncüsü

Bir dier baar haberi ise Zeynep Akçakmaktan geldi. Daha önce Balkan ampiyonluu kazanm olan Akçakmak,Elazdaki Türkiye Okullar Aras Karate ampiyonasnda 42 kiloda Türkiye üçüncülüü elde etti.

Diyarbakr Bilfen Okullar ve Karakoç Grup Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç,tam burslu ücretsiz eitim imkan salayarak sahip çktklar örencilerin spordaki baars ile gurur duyduklarn ifade ederek Ece Erdoan ve Zeynep Akçakmak kutlad.

Ana Sayfaya Git