Ekmeğimizde tuz yokmuş (!)

Yeşil-Kırmızılı takımı farklı mağlubiyete götüren isimler Ömer Yalçın, Göksel Akıncı ve Erdal Güneş oldu. Ömer hat-rick yaparken, 36 yaşındaki 3 asist yaparak geceye damga vurdu. Bir gol de Erdal’dan geldi.

Haberler 20.03.2012 - 00:42 Son Güncelleme : 20.03.2012 - 00:42

Diyarbakırspor, rakiplerinin yenildiği haftada İzmirde bozguna uğrarken, Altaya karşı 25 yıllık yenilmezliğini acı şekilde kaybetti. Her iki yarıda da dökülen Yeşil-Kırmızılı takım, bir zamanlar formasını giyen rakibin tecrübeli isimlerinin hışmına uğradı.

>Özellikle savunmanın solunda fahiş hatalar yapan Diyarbakırspor, Altayın sağ kanat oyuncusu 36 yaşındaki Gökseli bu yaşında asist ustası yaptı !. Göksel, Ömerin attığı 2. ve 3.gol ile Erdal Güneşin attığı golün ortalarını yaptı.

>İlk yarının sonucunu belirleyen gol 30.dakikada geldi. Mustafa Tunanın şutunda önce direğe çarpan ve ardından da kaleci Osmandan dönen top Ömerin önünde kaldı. Bu futbolcu da meşin yuvarlağı ağlara yolladı :1-0.

>İKİNCİ YARIDA DAĞILDI

>İkinci yarıda da hiçbir varlık gösteremeyen Diyarbakırspor, Altayda Ömer Yalçın ve Göksel Akıncı işbirliğiyle gelen golleri izlemekle yetindi. 3 gol atan Ömer hat-rick yaparken, 1 gol de Erdaldan geldi.

>50.dakikada ev sahibinin 2.golü geldi. Gökselin sağdan ortasında arka direkte boşta kalan Ömer, farkı 2ye çıkardı :2-0.

>76.dakikada 3.gol geldi. Gökselin sağ kanattan yaptığı ortada yine boşta kalan Ömer,kaleci Osmanı 3.kez mağlup etti :3-0.

>Göksel, 85.dakikada ise Erdal Güneşe asist yaptı. Gökselin sağdan getirip kestiği topu önünde bulan Erdala sadece dokunmak kaldı :4-0.

Ana Sayfaya Git