Ekmeğimizde tuz yokmuş (!)

Yeşil-Kırmızılı takımı farklı mağlubiyete götüren isimler Ömer Yalçın, Göksel Akıncı ve Erdal Güneş oldu. Ömer hat-rick yaparken, 36 yaşındaki 3 asist yaparak geceye damga vurdu. Bir gol de Erdal’dan geldi.

Ekmeğimizde tuz yokmuş (!)

 Diyarbakırspor, rakiplerinin yenildiği haftada İzmir’de bozguna uğrarken, Altay’a karşı 25 yıllık yenilmezliğini acı şekilde kaybetti. Her iki yarıda da dökülen Yeşil-Kırmızılı takım, bir zamanlar formasını giyen rakibin tecrübeli isimlerinin hışmına uğradı.

>Özellikle savunmanın solunda fahiş hatalar yapan Diyarbakırspor, Altay’ın sağ kanat oyuncusu 36 yaşındaki Göksel’i bu yaşında asist ustası yaptı !. Göksel, Ömer’in attığı 2. ve 3.gol ile Erdal Güneş’in attığı golün ortalarını yaptı.

>İlk yarının sonucunu belirleyen gol 30.dakikada geldi.  Mustafa Tuna’nın şutunda önce direğe çarpan ve ardından da kaleci Osman’dan dönen top Ömer’in önünde kaldı. Bu futbolcu da meşin yuvarlağı ağlara yolladı :1-0.

>İKİNCİ YARIDA DAĞILDI                                                                      

>İkinci yarıda da hiçbir varlık gösteremeyen Diyarbakırspor, Altay’da Ömer Yalçın ve Göksel Akıncı işbirliğiyle gelen golleri izlemekle yetindi. 3 gol atan Ömer hat-rick yaparken, 1 gol de Erdal’dan geldi.

>50.dakikada ev sahibinin 2.golü geldi. Göksel’in sağdan ortasında arka direkte boşta kalan Ömer, farkı 2’ye çıkardı :2-0.

>76.dakikada 3.gol geldi.  Göksel’in sağ kanattan yaptığı ortada yine boşta kalan Ömer,kaleci Osman’ı 3.kez mağlup etti :3-0.

>Göksel, 85.dakikada ise Erdal Güneş’e asist yaptı. Göksel’in sağdan getirip kestiği topu önünde bulan Erdal’a sadece dokunmak kaldı :4-0.

Kaynak: Diyarbakır Söz