Erganispor Forvetine Kavuştu

Antalya Belekte çalışmalarına 3 0cakta başlayan Erganispor takımda eksik görülen mevkiler için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Haberler 04.01.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erganispor Kulüp Bakan Ekrem Senvar, Teknik heyetin baz mevkiler için transfer istei vard bizde bu dorultuda Kayapnar belediyesinden forvet Cihan Opuz ile Balar belediyesinden kaleci Mahmut Nergiz ile anlama yaptk. Son transferlerimiz uan kampta bulunuyor. dedi.

Senvar, baarl olmak için ne gerekiyorsa yaplacan belirterek, Bu konuda sporcularmza ve teknik heyetimize güveniyorum. kinci yarda çok farkl bir Erganispor sahada olacaktr olacan müjdeledi.

lk etap çalmalarn kendi tesislerinde tamamladktan sonra ikinci etap çalma için Antalyaya geçtiklerini ifade eden Senvar unlar söyledi;

Burada ErganiSpor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat. Hazrlam olduu program çerçevesinde antrenmanlarmz yapp, hazrlk maçlar oynayacaz. Hazrlk maçlar sayesinde takma yeni katlan arkadalarmzn ve takmn performansn görme frsat bulacaz. Eksikliklerimizi tespit edip gidermeye çalacaz. Kamp çalmamzn ardndan ilimize dönüp sezonun ikinci yarya kaldmz yerden çalmalarmza devam edeceiz. Bu vesileyle her zaman olduu gibi takm olarak kampa katlmamza katk sunan, desteini esirgemeyen Ergani Kaymakam Mesut çoban a teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git