Erganispor Forvetine Kavuştu

Antalya Belekte çalışmalarına 3 0cakta başlayan Erganispor takımda eksik görülen mevkiler için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Erganispor Forvetine Kavuştu

Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, "Teknik heyetin bazı mevkiler için transfer isteği vardı bizde bu doğrultuda Kayapınar belediyesinden forvet Cihan Opuz ile Bağlar belediyesinden kaleci Mahmut Nergiz ile anlaşma yaptık. Son transferlerimiz şuan kampta bulunuyor." dedi.

Senvar, başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapılacağını belirterek, "Bu konuda sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. İkinci yarıda çok farklı bir Erganispor sahada olacaktır" olacağını müjdeledi.

İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladıktan sonra ikinci etap çalışma için Antalya'ya geçtiklerini ifade eden Senvar şunları söyledi;

"Burada ErganiSpor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat. Hazırlamış olduğu program çerçevesinde antrenmanlarımızı yapıp, hazırlık maçları oynayacağız. Hazırlık maçları sayesinde takıma yeni katılan arkadaşlarımızın ve takımın performansını görme fırsatı bulacağız. Eksikliklerimizi tespit edip gidermeye çalışacağız.  Kamp çalışmamızın ardından ilimize dönüp sezonun ikinci yarıya kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle her zaman olduğu gibi takım olarak kampa katılmamıza katkı sunan, desteğini esirgemeyen Ergani Kaymakamı Mesut Çoban 'a teşekkür ediyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz