Ertuğrul Sağlam, doğum gününde Samsunspor'a imza attı

YILPORT Samsunspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Doğum gününde Yılport Samsunspor’a imza atan Sağlam, “Burada güzel geçecek bir tarihin ilk sayfasını yazıyoruz. Samsunspor’un Süper Lig’in 6’ncı şampiyonu olması hedefi için buradayım. Bu bir meydan okumadır” dedi.

Haberler 20.11.2019 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ylport Samsunspor, teknik direktör Erturul Salam ile 5 yllk sözleme imzalad. Nuri Asan Tesisleri 1 nolu antrenman sahasnda gerçekleen imza törenine Ylport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal ve teknik menajer Yücel Uyar da katld.

AMPYON YAPMAK çN GELDM

mza töreninde konuan Erturul Salam, Ylport Samsunspor için 3 Süper Lig, 6 da TFF 1inci Lig takmnn teklifini reddettiini söyledi. Salam, Bugün benim için birkaç açdan özel bir gün. Bugün atacam imzayla hayatmn bundan sonraki ksm daha güzel geçecektir. Dünler ve yaanmlklar çok deerlidir. Samsunsporda dün yaadklarm hakikaten çok deerliydi ve çok önemsiyorum. Yarnlar için buradaym. Samsunspor armas altnda tarih yazmak, kupa kazanmak için buradaym. Yakn geçmite 3 Süper Lig kulübünden teklif aldm fakat daha büyük hedeflere oynayan kulüpleri istediim için kabul etmedim. 6 TFF 1inci Lig takmndan teklif aldm ama alt liglerde yer almak istemediimi söylediim için kabul etmedim. Hem kalbim hem de aklm daha güçlü bir proje aryordu. Samsun halknn destei ve Yldrm Holdingin gücü beni buraya getirdi. Bu süreçte görüüp, fikir aldm smail Uyank ve herkese teekkür ederim. Allahn izniyle güzel bir ekilde iin sonunu getireceiz dedi.

BU BR MEYDAN OKUMADIR

Tecrübeli teknik adam, Ylport Samsunsporu Süper Lig tarihinin 6nc ampiyonu yapmak için çok çalacaklarn belirterek, Bugün burada güzel geçecek bir tarihin ilk sayfasn yazyoruz. Samsunsporun Süper Ligin 6nc ampiyonu olmas hedefi için buradaym. Bu bir meydan okumadr. Büyük Samsunsporun ve taraftarn destei ile birbirimize güveneceiz, sabredeceiz ve çok çalp birlikte baaracaz. Bu imzann Samsun ehrine ve ülke futboluna hayrl olmasn diliyorum diye konutu.

Konumalarn ardndan Erturul Salam, kendisini 5 yllna Ylport Samsunspora balayan sözlemeye imza att. Salama toplantnn sonunda Ylport Samsunsporda forma giydii son maçtaki formas armaan edildi ve doum günü pasta kesilerek deneyimli teknik adam kutland.

Ana Sayfaya Git