Eşer, Yeniden Süper Lig'de

Sivasspor’la sözleşmesi sona eren Diyarbakırlı yıldız futbolcu Burhan Eşer’in kariyerine Süper Lig’de bir takımla devam etmesi bekleniyor. Süper Lig’den takımların teklifler yaptığı Burhan karar aşamasında.

Haberler 02.06.2017 - 13:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BURHAN,SÜPER LGDEN DEVAM EDECEK

Sivassporla sözlemesi sona eren Diyarbakrl yldz futbolcu Burhan Eerin kariyerine Süper Ligde bir takmla devam etmesi bekleniyor. Süper Ligden takmlarn teklifler yapt Burhan karar aamasnda.

ACELE KARAR VERMEK STEMYOR

Geçen sezon Sivassporun Süper Ligden dümesinden sonra bir çok Süper Lig ekibinden teklif almasna ramen Bakan Mecnun Odyakmazn srar ile Sivassporda kalan Burhan Eer,TFF 1.Ligde ampiyon olan Sivas ekibi ile yeniden Süper Lige yükselme sevinci yaad. Ancak 31 Mays itibar ile sözlemesi sona eren Burhann yeni sezonda hangi ligde ve hangi takmda forma giyecei belli deil. Sivassporla henüz masaya oturmayan Burhana Süper Ligden baka takmlarn da teklifte bulunduu bildirildi. Henüz karar vermeyen Burhann biraz dinlendikten sonra kendisini isteyen takmlarla görüerek yeni sezonda forma giyecei takm netletirmesi bekleniyor.

VERDMZ SÖZÜ YERNE GETRDK

Sivassporla yaad ampiyonluktan sonra memleketi Diyarbakra gelerek ailesiyle hasret gideren Burhan,kariyerine Süper Ligle devam etmek istediini söyledi. Sivassporun takm kaptan da olan Burhan, Küme dümemizin kesinletii Fenerbahçe maçndan sonra taraftarlarmz bizi alklamt. Bu durum beni çok etkilemiti. Süper Ligden bir çok teklif geldi ancak ben bakana ve Sivas halkna verdiim sözü tutarak Sivasta kaldm. Sezona kötü balamamza ramen güzel bir ampiyonluk yaayarak Sivassporu yeniden Süper Lige tadk. Ksmet olursa yeni sezonda yine Süper Ligde forma giymek istiyorum. Sivassporun dndaki takmlardan da teklifler var. Ancak acele karar vermek istemiyorum dedi.

UZUN YILLAR SÜPER LGDE OYNADI

Yeniehir Belediyespor alt yapsnda yetitikten sonra profesyonel olduu Diyarbakrsporda hem Süper Ligde hem TFF 1.Ligde oynayan Burhan,2006 ylnda Diyarbakrdan ayrldktan sonra Gençlerbirlii,Eskiehirspor,Mersin dman Yurdu ve Sivasspor takmlarnda olmak üzere 10 sezon üst üste Süper Ligde forma giydi. Bu sezon Sivasspor takm kaptanl yapan Burhan Eer,sezonu 10 golle tamamlad,bir çok asiste imza att.

Ana Sayfaya Git