Görüş Bildir

Eşer, Yeniden Süper Lig'de

Sivasspor’la sözleşmesi sona eren Diyarbakırlı yıldız futbolcu Burhan Eşer’in kariyerine Süper Lig’de bir takımla devam etmesi bekleniyor. Süper Lig’den takımların teklifler yaptığı Burhan karar aşamasında.

Eşer, Yeniden Süper Lig'de

BURHAN,SÜPER LİG’DEN DEVAM EDECEK

Sivasspor’la sözleşmesi sona eren Diyarbakırlı yıldız futbolcu Burhan Eşer’in kariyerine Süper Lig’de bir takımla devam etmesi bekleniyor. Süper Lig’den takımların teklifler yaptığı Burhan karar aşamasında.

ACELE KARAR VERMEK İSTEMİYOR

Geçen sezon Sivasspor’un Süper Lig’den düşmesinden sonra bir çok Süper Lig ekibinden teklif almasına rağmen Başkan Mecnun Odyakmaz’ın ısrarı ile Sivasspor’da kalan Burhan Eşer,TFF 1.Lig’de şampiyon olan Sivas ekibi ile yeniden Süper Lig’e yükselme sevinci yaşadı. Ancak 31 Mayıs itibarı ile sözleşmesi sona eren Burhan’ın yeni sezonda hangi ligde ve hangi takımda forma giyeceği belli değil. Sivasspor’la henüz masaya oturmayan Burhan’a Süper Lig’den başka takımların da teklifte bulunduğu bildirildi. Henüz karar vermeyen Burhan’ın biraz dinlendikten sonra kendisini isteyen takımlarla görüşerek yeni sezonda forma giyeceği takımı netleştirmesi bekleniyor.

‘VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRDİK’

Sivasspor’la yaşadığı şampiyonluktan sonra memleketi Diyarbakır’a gelerek ailesiyle hasret gideren Burhan,kariyerine Süper Lig’le devam etmek istediğini söyledi. Sivasspor’un takım kaptanı da olan Burhan,” Küme düşmemizin kesinleştiği Fenerbahçe maçından sonra taraftarlarımız bizi alkışlamıştı. Bu durum beni çok etkilemişti. Süper Lig’den bir çok teklif geldi ancak ben başkana ve Sivas halkına verdiğim sözü tutarak Sivas’ta kaldım. Sezona kötü başlamamıza rağmen güzel bir şampiyonluk yaşayarak Sivasspor’u yeniden Süper Lig’e taşıdık. Kısmet olursa yeni sezonda yine Süper Lig’de forma giymek istiyorum. Sivasspor’un dışındaki takımlardan da teklifler var. Ancak acele karar vermek istemiyorum” dedi.

UZUN YILLAR SÜPER LİG’DE OYNADI

Yenişehir Belediyespor alt yapısında yetiştikten sonra profesyonel olduğu Diyarbakırspor’da hem Süper Lig’de hem TFF 1.Lig’de oynayan Burhan,2006 yılında Diyarbakır’dan ayrıldıktan sonra Gençlerbirliği,Eskişehirspor,Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor takımlarında olmak üzere 10 sezon üst üste Süper Lig’de forma giydi. Bu sezon Sivasspor takım kaptanlığı yapan Burhan Eşer,sezonu 10 golle tamamladı,bir çok asiste imza attı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi