Fenerbahçe Balıkesirspor'u ağırlıyor!

Süleyman Seba sezonu Spor Toto Süper Lig’de 29. Hafta kapsamında Fenerbahçe Balıkesirspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda bir yara daha almak istemeyen Fenerbahçe, ligin zayıf takımı Balıkesirspor’u mağlup edip, rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

Haberler 02.05.2015 - 13:15 Son Güncelleme : 02.05.2015 - 13:15

M.EMİN FİDAN

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Ligde bu akşam Fenerbahçe Balıkesirsporu ağırlayacak. Fenerbahçenin 10 futbolcusu sarı kart ceza sınırında olduğu bilinirken, maçın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

FENERBAHçE BALIKESİRSPOR MAçI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Süper Ligin 29. Haftasında bu akşam Şükrü Saracoğlunda Fenerbahçe Balıkesirspor karşı karşıya gelecek. Saat 19.00da başlayacak maçı Lig TV naklen yayınlayacak. Maçın hakemi ise Bülent Yıldırım.

Fenerbahçede Emre Belözoğlu, Bruno Alves ve Mehmet Topuzun durumu şüpheli iken, Balıkesirsporda ise Nuno Coelho, Gökhan Ünal sakat ve Eray Atasevenin durumu şüpheli.

İLK YARIDAKİ MAç

Spor Toto Süper Ligde bu akşam karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Balıkesirspor, ilk yarıdaki mücadelede Sarı Lacivertlilerin 1-0lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Ligin en zayıf halkası olan Balıkesirsporun 28 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 yenilgisi bulunuyor. Balıkesirspor 20 puanla son sırada en dikkat çeken küme düşme adayı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır