Fenerbahçe Balıkesirspor'u ağırlıyor!

Süleyman Seba sezonu Spor Toto Süper Lig’de 29. Hafta kapsamında Fenerbahçe Balıkesirspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda bir yara daha almak istemeyen Fenerbahçe, ligin zayıf takımı Balıkesirspor’u mağlup edip, rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

Fenerbahçe Balıkesirspor'u ağırlıyor!

M.EMİN FİDAN

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe Balıkesirspor’u ağırlayacak. Fenerbahçe’nin 10 futbolcusu sarı kart ceza sınırında olduğu bilinirken, maçın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

FENERBAHÇE BALIKESİRSPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 29. Haftasında bu akşam Şükrü Saracoğlu’nda Fenerbahçe Balıkesirspor karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak maçı Lig TV naklen yayınlayacak. Maçın hakemi ise Bülent Yıldırım.

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, Bruno Alves ve Mehmet Topuz’un durumu şüpheli iken, Balıkesirspor’da ise Nuno Coelho, Gökhan Ünal sakat ve Eray Ataseven’in durumu şüpheli.

İLK YARIDAKİ MAÇ

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Balıkesirspor, ilk yarıdaki mücadelede Sarı Lacivertlilerin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Ligin en zayıf halkası olan Balıkesirspor’un 28 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 yenilgisi bulunuyor. Balıkesirspor 20 puanla son sırada en dikkat çeken küme düşme adayı.

Kaynak: Spor Merkezi