Fenerbahçe Bursaspor maçı

Süper Lig’de Galatasaray’ın hemen ardından şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda da aynı takibini sürdürüyor. Bu akşam ATV’den canlı olarak izleyebileceğiniz maçta Bursaspor’u evinde konuk edecek olan Fenerbahçe bu maçtan avantajlı bir skorla çıkarak Finale yükselip Galatasaray’ın rakibi olmak istiyor. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman? Sorusunun cevabı da haberimizde.

Haberler 21.05.2015 - 19:09 Son Güncelleme : 21.05.2015 - 19:09

NAİF DURGUN

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk iddiasını Galatasarayın arkasında 2. Sıradan sürdüren Fenerbahçe bu akşam Ziraat Türkiye Kupası yari final rövanş maçında Bursasporu konuk ediyor. İlk maçı Bursada 2-1 galibiyetle kazanan Fenerbahçe bu maçta da avantajlı bir skor peşinde. Fenerbahçe (FB) Bursaspor maçı ATV Canlı olarak izleyebilirsiniz.

FENERBAHçE BURSASPOR MAçI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası Yarı final rövanş maçı bu akşam saat 20:30da ATVden Canlı olarak ekranlara gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci finalisti bu akşam yapılacak olan Fenerbahçe Bursaspor maçında belli olacak. Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadında 20.30da başlayacak ve hakem Bülent Yıldırımın yöneteceği karşılaşmada Bursasporu konuk ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır