Görüş Bildir

Fenerbahçe Bursaspor maçı

Süper Lig’de Galatasaray’ın hemen ardından şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda da aynı takibini sürdürüyor. Bu akşam ATV’den canlı olarak izleyebileceğiniz maçta Bursaspor’u evinde konuk edecek olan Fenerbahçe bu maçtan avantajlı bir skorla çıkarak Finale yükselip Galatasaray’ın rakibi olmak istiyor. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman? Sorusunun cevabı da haberimizde.

Fenerbahçe Bursaspor maçı

NAİF DURGUN

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk iddiasını Galatasaray’ın arkasında 2. Sıradan sürdüren Fenerbahçe bu akşam Ziraat Türkiye Kupası yari final rövanş maçında Bursaspor’u konuk ediyor. İlk maçı Bursa’da 2-1 galibiyetle kazanan Fenerbahçe bu maçta da avantajlı bir skor peşinde. Fenerbahçe (FB) Bursaspor maçı ATV Canlı olarak izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası Yarı final rövanş maçı bu akşam saat 20:30’da ATV’den Canlı olarak ekranlara gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci finalisti bu akşam yapılacak olan Fenerbahçe Bursaspor maçında belli olacak. Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.30'da başlayacak ve hakem Bülent Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşmada Bursaspor’u konuk ediyor.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi