Fenerbahçe hoca arayışları için Almanya’ya yöneldi!

Bielsa’nın “Takım çalıştırmayacağım” demesi, Pellegrini’nin de pahalı gelmesi nedeniyle Fenerbahçe, Alman hoca Thomas Schaaf’a yöneldi.

Haberler 09.08.2016 - 12:28 Son Güncelleme : 09.08.2016 - 12:28

Fenerbahçe yönetimi, Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmak için her yolu denerken, yeni çalıştırıcı konusunda ise isabetli bir tercih yapmak istiyor. Başkan Aziz Yıldırımın, takıma yeniden Alman ekolünü getirmek istediği belirtilirken, gündeme şimdi de Thomas Schaafın alındığı belirtildi. çalıştırdığı takımlarda oynattığı hücum futboluyla bilinen tecrübeli teknik adam ile yapılan ilk temasın ise olumlu geçtiği ifade edildi.

Futbolculuk kariyerinde sadece Werder Bremen forması giyen Thomas Schaaf, teknik direktör olarak da önemli başıralar elde etti. Hücum futboluyla hem Bundesligada hem de Avrupada başarılı sonuçlar alan panzer, 1999-13 arasında çalıştırdığı Werder Bremen ile 2004te Bundesliga şampiyonluğu ve Almanya Kupasını kazandı. 2013 senesinde ise Werder Bremenden ayrıldıktan sonra Eintracht Frankfurt ve Hannoverda görev yaptı. Frankfurt ile ligi 9. bitirdi. Devre arasında gittiği Hannoveri ise ligden düşmekten kurtaramadı.

Yönetim, Arjantinli çalıştırıcı Marcelo Bielsayı ikna için çok çaba harcadı. Ancak tecrübeli hoca Bielsanın, şu anda bir takım çalıştırmak istemediğini belirterek, transfer teklifini geri çevirdiği öğrenildi. Listedeki diğer isim Manuel Pellegrininin transferinin önündeki en büyük engel ise UEFA finansal fair play kısıtlaması olduğu öğrenildi.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır